Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megs. Ivatott egy csaj, mit tegyek?
42%os nagyon el vagy tévedbe én szintén 19 vagyok de nov.ban töltöm a 20at és imádok bulizni de nem járok le minden héten. ja és szted ha iszogatsz a barátokkal tegyük fel 1 kocsma v beülös klub..ott nincs zene cigifüst tömeg és hangos zene?de képzeld van az emberek nem azért járnak bulizni h ott találják meg az igazit de elöfordul és tudod a kivétel erösiti a szabályt..2és fél éve járok a barátommal és szoktunk menni bulizni együtt ill annélkül és képzeld ha nem együtt megyünk akkor nem azért h felszedjünk vkit hanem h a bartainkkal is legyünk.
nyilván vannak könnyü vérü lányok akik ilyenek de nem kell elitélni minden buliba járo arcot. és sztem te is nemsokára menni fogsz csak kicsit kitolodott a serdülö korod:)
kérdezö:
azért ne verjél senkit meg legfeljebb tudasd vele a szitut meg h csalodtál benne mivel huzta az agad de tény ha csk összejárogattatok akkor "nem tehetsz semmit"mert nem számit megcsalásnak..mond el neki h 1 rib@nc és keress 1 jobbat
legjobb amkor meghívod a p*csát egy italra, megissza majd odamegy táncolni egy másik fiuhoz =D
na olyankor "vonom össze a szemöldökömet". =DD
legjobb amkor meghívod a p*csát egy italra, megissza majd odamegy táncolni egy másik fiuhoz =D
na olyankor "vonom össze a szemöldökömet". =DD
ebben mi a gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!