Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen férfiak es nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfiak es nők az eseteitek?

Figyelt kérdés

Csinálni szeretnek egy pszichológiai felmérést, nem iskolához kell meg stb, csak unatkozom.

Annyi kellene, hogy linkeltek kb. 10-15 (de minél több annál jobb) személyt aki tetszik nektek.

Nem azokat a tipikus jó csajokat meg jó pasikat, akik mindenkinek tetszenek mint Brad Pitt, meg Leonardo Dicaprio hanem ami a ti egyedi ízlesetek.

Majd megpróbálok valamit összeszedni belőle, és leírom ide. :D

Akinek nem tetszik az ötlet, az inkább ne írjon. :)

Ja és ha egy ismerősötöket, vagy exeteket stb. linkelnetek, akkor inkább küldjetek el privátba.

Semmi hátsó szándékom nincs ezzel, csak érdekel a pszichológia és kitaláltam valamit.

2018. márc. 27. 03:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Tehát, a kinézet alapján az eseteimet, belső tulajdonságoktól függetlenül? Igazából csak ismert személyeket tudnék kapásból, ők pedig azért nagyjából olyanok, akik a többségnek bejönnek. Küldjek ilyeneket? Vagy tudsz olyan oldalt, ahol random vannak emberek? :D
2018. márc. 27. 03:30
 2/8 anonim ***** válasza:
És ha nekem például pont Brad Pitt meg Leonardo DiCaprio jön be, akkor ki vagyok zárva ebből a felmérésből? :D
2018. márc. 27. 03:30
 3/8 anonim ***** válasza:
2018. márc. 27. 08:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Ennek semmi ertelme.
2018. márc. 27. 08:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Pszichológiai felmérés aha.

Azt nem írtad, hogy alkalmi partnerre gondolsz vagy párkapcsolatra. Elég eltérő eseteim vannak.

2018. márc. 27. 09:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Inkább hagyjuk.

Nem tudom mit is vártam. :)

2018. márc. 27. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:
2018. márc. 27. 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:
2018. márc. 27. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!