Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha 23 évesen 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha 23 évesen 17 éves lánnyal randizok?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon megkedveltem,ragaszkodo,értelmes.2 hônap mulva lesz 18,de zavar ez a dolog,viszont szörnyen kedvelem.Arcra is fiatalos.De nem a kulső az ami vonz hozzá,pont ez ami zavar.De értelems és mindenről van értelmes véleménye,tud érvelni szóval nem gyerekes :) Mit gondoltok a kor kulonbsegrol?
2018. márc. 26. 12:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Ismerek 30 éves srácot, aki 17 éves lánnyal van együtt. Nem akarom elítélni, de kicsit tényleg meglepő.

23 és 17 éves ehhez képest nem olyan vészes.

2018. márc. 26. 12:26
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
En 23 eves nokent nem tudnam elkepzelni, hogy egy 17 eves kisfiuval randizgassak, de forditva lehet hogy jol mukodik, ha te gyerekesebb gondolkodasu vagy o meg felnottesebb :)
2018. márc. 26. 12:29
 3/12 anonim ***** válasza:
3%
Egyértelműen gáz ilyen gondolkodással, hogy egyáltalán randizol.
2018. márc. 26. 12:29
 4/12 Moltol válasza:
40%
NEM! Nem az, nyugodj meg ezzel semmi gond nincs. Alapból az a 6-7 év nem vészes. De ahoz hogy működjön komoly élettapasztalatra van szüksége a hölgynek. Hozzá tenném hogy egy ember biológiailag 25évesen éri el azt az állapotot hogy el kezd komolyabban tervezni az életével nevezhetnénk egy fajta lenyugvásnak, értékrend változásnak. Mivel ez nála 6 évvel késik így az alap döntés az hogy te fogsz lefele süllyedni vagy utol tud érni.. ( A szerelem mindig felülírja a terveket, ha tényleg szerelmesek lesztek egymásba akkor ez nem akadály ahogy semmi sem!!)
2018. márc. 26. 12:52
 5/12 anonim ***** válasza:
nem
2018. márc. 26. 13:13
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
miért lenne gáz? :) pont ennyi idősek voltunk a mostani férjemmel, mikor találkozgattunk. Igaz akkor még két évig nem lett a dologból kapcsolat, de akár lehetett is volna, ha nem megy ki külföldre. Oké, kellett sokat csiszolódnunk, mindkettőnknek felnőni, de hát itt vagyunk, jól vagyunk. :D
2018. márc. 26. 13:26
 7/12 anonim ***** válasza:

En 26 evesen randiztam 16 evessel.

Semmi nem lett belole....epp a korkulonbseg miat.

2018. márc. 26. 13:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, és ahogy múlik az idő egyre kevésbé fogod te vagy a környezeted annak érezni. Sok sikert!
2018. márc. 26. 14:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is 17 voltam, mikor összejöttem az akkor 22(2-3 hónap múlva 23) éves barátommal.

Azóta is nagyon jól megvagyunk :D 21n

2018. márc. 26. 15:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem gáz. A gáz az, hogy ebből bárki problémát csinál. Ha a 23 éves lányok a náluk idősebb srácokkal ismerkednek általában, akkor a 23 éves srácok a náluk fiatalabb lányokkal fognak.

Az is gáz, amikor a világon elég sok helyen téma, hogy kitolódott a tinédzserkor és a huszonévesek többsége is még tiniként viselkedik, csak néhány nő besértődik, amikor ezt nekik szóvá teszik. A környezetemben nincs sok különbség egy 17 éves és egy 22 éves lány között.

2018. márc. 26. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!