Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire zavaró sok srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire zavaró sok srác számára, ha azt mondom leginkább a szakállas srácokat preferálom külső szempontjából?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy soha nem tetszett még arcszőrzet nélküli srác, de általában a meglétével valahogy sokkal több srác tűnik szimpatikusnak. Miért kell ezért folyton megszólni?:D Természetesen itt nem az ápolatlan, gusztustalan kiadásra gondolok, még mielőtt ezekkel jönne valaki.
2018. márc. 25. 21:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, nem letámadásnak szántam, bocsánat😅
2018. márc. 25. 22:24
 12/22 anonim ***** válasza:

De meg mndig nem valaszoltal. :DD

Beletrafaltam a korodba. :P

2018. márc. 25. 22:25
 13/22 A kérdező kommentje:
Túl jól megy ez neked, meg sem próbálom megcáfolni.:(
2018. márc. 25. 22:29
 14/22 anonim ***** válasza:
Meg mindig amator.......😔😅😁
2018. márc. 25. 22:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Ez imponáló, hisz dús szakállam van. A párom is szereti. :)
2018. márc. 25. 22:36
 16/22 anonim ***** válasza:

Mert a fiatalok többségének 18-20 körül még kb babaszőre van, vagy nincs oldalt szakálla és így elég bántó lehet:)

Én is szeretem a ,,szakállam" szerintem nekem jól áll:D Van akinek a borosta tetszik vagy akinek a sima van akinek a szakáll kinek mi.

Én most simáról indulok megint, és növesztem elölről :D

2018. márc. 25. 22:59
 17/22 anonim ***** válasza:
Az enyem eleg lassan no es hulyen is nez ki rajtam szoval heti egyszer eltuntetem es kesz!engem zavar mert folyton piszkalon a kezemmel, es igazabol sose erdekelt az hogy ez kinek jon be vagy kinek se! A tarsadalom mar anyira megnyomoritja az embert mindenfele elvarasaival, ha tetszek magamnak akkor van onbizalmam es nem akkor ha masoknak tetszek!olyan szinten van ez hogy 5 ev mulva a seta palca lesz az uj trend es mindenki igy fog rohangalni!
2018. márc. 25. 22:59
 18/22 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy nem mindekinek adatik meg, főleg nem ebben a korban, viszont például nagyon sokan az ismeretségi körömben olyan arcszőrzettel rendelkeznek, hogy senki meg nem mondaná róluk, hány évesek. Meg a vicc az egészben az, hogy nem 18-20 évesek voltak azok, akik besértődtek egy ilyen kijelentesen tőlem, ezért is furcsálltam, hogy akkor most mi is van.:) De nagyon szepen köszönöm a válaszokat, főleg, hogy a másik nézőpontból kaptam rálátást a dologra, örök hálám:)
2018. márc. 25. 23:06
 19/22 A kérdező kommentje:
Meg megtevesztő is ez így, mert természetesen a borosta es társai is abszolut győztesek, de leginkább erre a "szakállas" megjegyzesre ugranak... na mindegy, innentől óvatosabban használom majd...vagy sehogy:)
2018. márc. 25. 23:08
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez ilyen magadba rejtett kis ,,fétis" lehet:) Nem kell erről tudnia senkinek max ha valakinek van és olyan a kapcsolat mondhatod neki hogy ,,nekem amúgy nagyon bejönnek a szakállas férfiak" és ezen az illető 99.99% eséllyel nem fog besértődni:D

Amúgy nem értem ezeket a mentalitásokat, sértődés meg nem sértődés... kinek mi az ízlése.

Ha most valakinek az izompacsirták jönnek be, vagy a vékonyak akkor most ezen minek sértődnék be ha egyik se vagyok? Egy baromság szerintem, de nem tudom ezek milyen ,,férfiak" ha én 21 évesen túl tudnám magam tenni egy ilyenen ők meg nem.

2018. márc. 25. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!