Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor én is tetszhetek neki, vagy csak azért néz mert én is nézem?
Van egy csaj, aki nagyon tetszik, már hónapok óta ugyanez játszódik le minden találkozásnál: ha én/ő egy helyre érkezünk meg rögtön egymás szemébe nézünk.
Nem is tudom ki kezdte igazából, első perctől ez van. Nem hosszasan, de mindig megtaláljuk egymás tekintetét.
Nem mertem még lépni semmit, ugyanis az van a fejemben, hogy észrevette, hogy néztem, és már kényszerűen, akaratán kívül is figyel, hogy vajon megint nézem-e? Esetleg arra gondol, hogy hát ez meg mit néz megint/szeretnél, mi?
Utolsó. Lehet nem szándékosan csinálta veled ezt a kollégád,te valószínűleg szerettél volna többet,ő viszont egyszerűen nem úgy tekintett rád, nem akart veled kapcsolatot, vagy nem mer,mert közeledni feléd,mert félősebb fajta, és az is lehet, hogy kevésbé mutattad ki,hogy bejön neked, emiatt behúzta a féket és tovább lépett.
Amúgy nehéz kiigazodni ezeken az emberi reakciókon.nincsenek egyértelmű jelek és visekedések, mert minden ember más.Ami az egyiknél működik lehet a másiknál már nem.
Most, az is lehet kérdező,hogy a kiszemelt lányt is ugyanúgy idegesíti ez,hogy nem történik semmi.Tényleg nem tudhatjuk mi jár az ő fejében is.Van, amit nem lehet a másik ember tudtára adni csak szavakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!