Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor én is tetszhetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor én is tetszhetek neki, vagy csak azért néz mert én is nézem?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, aki nagyon tetszik, már hónapok óta ugyanez játszódik le minden találkozásnál: ha én/ő egy helyre érkezünk meg rögtön egymás szemébe nézünk.

Nem is tudom ki kezdte igazából, első perctől ez van. Nem hosszasan, de mindig megtaláljuk egymás tekintetét.

Nem mertem még lépni semmit, ugyanis az van a fejemben, hogy észrevette, hogy néztem, és már kényszerűen, akaratán kívül is figyel, hogy vajon megint nézem-e? Esetleg arra gondol, hogy hát ez meg mit néz megint/szeretnél, mi?

2018. márc. 24. 09:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem 100%, hogy tetszel neki, de elég indok ahhoz, hogy lépj.

Nekem volt már olyan hogy azt mondta a csaj, hogy:

-már azt hittem sosem jössz ide... :)

de olyan is, hogy:

-Én? Nem tudom miért... Mindenkit nézek. :D

Lépj, ha meg rossz vége lesz majd úgyis elfelejted pár hét múlva. De nagyon nem jó halogatni. :)

2018. márc. 24. 13:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

En nokent ilyen helyzetben :

- ha feltunik , hogy mindig nez a ferfi , akkor igyekszem kerulni a tekintetemmel, nehogy batoritasnak vegye

- ha tetszik , akkor viszont ra fogok nezni

2018. márc. 24. 14:25
 13/22 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet megmondani. Lehet tetszel neki, lehet nem 50-50%. Jó lenne, ha csak a szemeinkkel ezt el tudnánk árulni. Nem lenne csalódás.:(
2018. márc. 24. 17:34
 14/22 A kérdező kommentje:

Sajnos nem egyértelmű a dolog soha. Ezt csak ő tudja ezek szerint, hogy mi játszódik le benne.

Bár úgy gondolkodna ő is, mint ahogy te, 12-es.

2018. márc. 24. 17:51
 15/22 anonim ***** válasza:

De mitől félsz? Menj oda hozzá és kiderül. Ez a kínlódás, ábrándozás sokkal rosszabb, mintha csalódsz, vagy esetleg nem jön össze tapasztalatból mondom.

És ne úgy kezdj, hogy látom néztél ezért...

Meg ne is szerelmet vallj.

Egyszerűen ismerkedj. :)

2018. márc. 24. 18:12
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

nőként én sem bámulnám, aki nem tetszik. nyilván arra fogok visszanézegetni rendszeresen, aki tetszik.

a reflex-szerű visszanézés elképzelhető egy-két alkalommal, de nem hónapokig.

2018. márc. 24. 18:12
 17/22 anonim ***** válasza:
Az viszont tényleg gyanús, ha már hónapok óta ez megy. Szerintem sem tekintgetne rád kitartóan ha közömbös lennél. Amúgy az ilyen összenézéseket meg lehet ám érezni, hogy csak véletlenül,reflexszerűen történik vagy több is van abban a pillantásban.
2018. márc. 24. 19:06
 18/22 A kérdező kommentje:

Valóban nagyon rossz, mivel így le sem tudom zárni. Mindig ott van a szemem előtt, meg azt is kinézem magamból, amilyen érzelmes vagyok, hogy lehet így mindig bennem is lenne a mi lett volna ha, mégis mikor megszólíthatnám mindig elmegy a bátorságom.

Ebben is látok rációt, hogy nem pislantana felém már annyi ideje (7 hónapja egyébként), és egy héten többször is látjuk egymást az egyetemen.

2018. márc. 24. 19:31
 19/22 anonim ***** válasza:
75%
Velem csinálta egyik kollégám, hogy állandóan nézett, hónapokig húzott ezzel. Én ugyanúgy visszanéztem, köszöntünk egymásnak, mosolyogtunk, de nem lépett, hónapokig húzta az agyamat, azóta sem lett semmi. Meg lehet bolondulni az ilyen férfiaktól. Miért csinálod ezt, miért húzod a nőt? tudod, mekkora szemétség ez a másik oldal szemszögéből? Húzod az idejét, és ez egyfajta hitegetés. Undorító, komolyan mondom.
2018. márc. 24. 19:34
 20/22 A kérdező kommentje:

Nem húzom az agyát, és emiatt nem szeretném, hogy rosszul érezze magát. Azért nem tettem még semmit, mert mint mondtam féltem.

Most lehet, hogy téged ez kellemetlenül érintett, ha szimpatikus volt a pasi, de van olyan lány, aki nem szereti ha csak úgy akárki úton-útfélen kezdeményez nála valamilyen módon.

2018. márc. 24. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!