Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, utasítottatok már el nőt a melle miatt?
Azért, mert túl kicsi. Gondolom, hogy túl nagyot senki nem utasítana el, ha létezik egyáltalán olyan.
(Igen, a melles kérdés ihletett lejjebb.)
Nekem nagy mellem van és elég ócsárlást kaptam már férfiaktól és nőktől is. Bár nőktől jobban.
Nem értem miért hiszik azt, hogy a nagy mell=mennyország.
Másrészt mi van, ha elutasít valaki? Nem dől össze a világ. Férfiak nagy része imádja a cuki melleket.
#14: Én már kezdem megunni, hogy ilyen jellegű kérdésekre válaszoljak. Úgyis rengeteg megkeseredett női felhasználó jön, aki lepontozza a választ és megmondja, hogy nekem, mint férfinak mi jön be... Még ha az exeim alapján tök más is a helyzet.
Néha úgy érzem, hogy pár kérdéshez szimplán kéne egy bot, aki válaszol egy sablon: "Igen, így van. A férfiak gázok." választ és lezárja a kérdést.
Ne nyilatkozz férfiak nevében. A sajátodban tedd. Előttem pont egy férfi írja, hogy 75B, feltételezem, tudja, mit jelent.
Azt is hozzátenném, hogy kérdéstől függően megy a "másik tábor" szidása. Nem kell kannának meg szúnyogcsípésnek hívni a melleket, elég megírni, hogy kinek mi tetszik. Lehet úgy dicsérni valamit, hogy közben nem szidom az ellentetjét.
#17: Ne nyilatkozzak a férfiak nevében? Mert 1 válaszoló írt méretet? Jó, hát végül is, az emberek megtudják nyalni a könyökük, mert egy ismerősöm képes rá... :D
Csendben megjegyzem, hogy NEM MINDEN férfiről írtam, hanem a többségről. Érted? Tudod, hogy mit jelent a szó?
Volt egy barátnőm, akinek nagy mellei voltak. Szerintem a csöcs nem túl szép szó, de meglepődött, hogy melleknek és nem csöcsöknek hívtam a melleit. Had hívja már mindenki úgy, ahogy akarja. Ha valaki a lelkére veszi, hogy egy random ember, egy anonim oldalon mit mond a mellméretéről, akkor az menjen el egy kolostorba és zárkózzon el a világtól.
Kösz ismét a lepontozást! Egyre jobban érik, hogy lelépek erről az oldalról. Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy tudott ennyi beteg ember összegyűlni egy helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!