Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, utasítottatok már el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, utasítottatok már el nőt a melle miatt?

Figyelt kérdés

Azért, mert túl kicsi. Gondolom, hogy túl nagyot senki nem utasítana el, ha létezik egyáltalán olyan.

(Igen, a melles kérdés ihletett lejjebb.)

2018. márc. 23. 21:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem
2018. márc. 23. 22:22
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
Én egy nagyon kis mellű nő vagyok, mondjuk súlyfelesleg sincs rajtam, szerintem emiatt. Még sose mondták, hogy de kicsi a melled (bár lehet gondolták), viszont azt már sokszor mondták, hogy jó a mellem, feszesnek tűnik (nem mintha kérdezem volna a véleményüket). Ismerkedéssel se volt gondom soha, ha meg valakinek nem tetszenék, ami azért gondolom gyakran előfordul, az tuti nem a mellem miatt van, hanem arc, öltözködés, stb. Barátom meg szereti a melleimet, elégedett vele. Nagyobbal is elégedett lenne, ezzel is elégedett.
2018. márc. 23. 22:41
 13/23 anonim ***** válasza:
49%
A #10-es válaszom pontozását elnézve, rengeteg női felhasználó még életében nem találkozott férfival. Komolyan: Számotokra tényleg ennyire hihetetlen, hogy egy férfi nem a mellei alapján fog egy nőt választani? Nem érzitek, hogy kicsit beteges, amit itt néhányan naponta műveltek? Nem gondoltatok még arra, hogy felálljatok a számítógép elől és mindenféle paranoid előítéletetek félretéve, leüljetek és KOMMUNIKÁLJATOK hím egyedekkel?
2018. márc. 23. 22:45
 14/23 anonim ***** válasza:
40%
1millió kis mell kérdés van itt és mi férfiak, mindig megírjuk nektek, hogy higyjétek el, nem számít egyáltalán a melletek mérete!!! Nekem spec a kifejezetten kicsi, és max közepes a kedvencem. És de! van olyan, hogy túl nagy!
2018. márc. 24. 00:31
 15/23 anonim ***** válasza:
66%

Nekem nagy mellem van és elég ócsárlást kaptam már férfiaktól és nőktől is. Bár nőktől jobban.

Nem értem miért hiszik azt, hogy a nagy mell=mennyország.

Másrészt mi van, ha elutasít valaki? Nem dől össze a világ. Férfiak nagy része imádja a cuki melleket.

2018. márc. 24. 00:37
 16/23 anonim ***** válasza:
35%

#14: Én már kezdem megunni, hogy ilyen jellegű kérdésekre válaszoljak. Úgyis rengeteg megkeseredett női felhasználó jön, aki lepontozza a választ és megmondja, hogy nekem, mint férfinak mi jön be... Még ha az exeim alapján tök más is a helyzet.

Néha úgy érzem, hogy pár kérdéshez szimplán kéne egy bot, aki válaszol egy sablon: "Igen, így van. A férfiak gázok." választ és lezárja a kérdést.

2018. márc. 24. 00:48
 17/23 anonim ***** válasza:

Ne nyilatkozz férfiak nevében. A sajátodban tedd. Előttem pont egy férfi írja, hogy 75B, feltételezem, tudja, mit jelent.

Azt is hozzátenném, hogy kérdéstől függően megy a "másik tábor" szidása. Nem kell kannának meg szúnyogcsípésnek hívni a melleket, elég megírni, hogy kinek mi tetszik. Lehet úgy dicsérni valamit, hogy közben nem szidom az ellentetjét.

2018. márc. 24. 01:50
 18/23 anonim ***** válasza:
38%

#17: Ne nyilatkozzak a férfiak nevében? Mert 1 válaszoló írt méretet? Jó, hát végül is, az emberek megtudják nyalni a könyökük, mert egy ismerősöm képes rá... :D

Csendben megjegyzem, hogy NEM MINDEN férfiről írtam, hanem a többségről. Érted? Tudod, hogy mit jelent a szó?

Volt egy barátnőm, akinek nagy mellei voltak. Szerintem a csöcs nem túl szép szó, de meglepődött, hogy melleknek és nem csöcsöknek hívtam a melleit. Had hívja már mindenki úgy, ahogy akarja. Ha valaki a lelkére veszi, hogy egy random ember, egy anonim oldalon mit mond a mellméretéről, akkor az menjen el egy kolostorba és zárkózzon el a világtól.

Kösz ismét a lepontozást! Egyre jobban érik, hogy lelépek erről az oldalról. Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy tudott ennyi beteg ember összegyűlni egy helyen.

2018. márc. 24. 02:13
 19/23 anonim ***** válasza:
Annyira lényegtelen a mellméret egy nőnél. Ne szorongj ilyen butaságok miatt, ha tetszel valakinek akkor bármilyen mellméret mellett fogsz tetszeni neki. Képesek vagyunk megtalálni a szépet minden méretben :D Egyébként a kis mellű nők szoronganak, pedig igazából, elárulom (szakmai titok) a kis mellek nagyon aranyosak. :)
2018. márc. 24. 06:55
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyáltalán miért kell királyi többesben írni? Félsz egyedül? Nehéz leírni, hogy "nem tudom"?
2018. márc. 24. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!