Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmi csalódás ellen mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi csalódás ellen mi a gyógyír?

Figyelt kérdés
Segítsetek légyszi! Nagyon nagyot csalódtam abban a személyben akit nagyon szeretek.. félre ismertem. Nagyon fáj..hogyan tudnám elfelejteni?
2010. jún. 10. 19:07
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
55%

Mivel elvesztettél valakit, gyászolnod kell, tehát semmiképp sem próbáld azt tenni, hogy beletemetkezel munkába, tanulásba, stb, mert később úgyis visszaütközik a dolog.

Ilyenkor sírni kell, ki kell beszélni magadból mindent, gondolkodni az elmúlt dolgokon - persze majd eljön az a nap, amikor tudod, hogy vége és továbbléptél. Akkor minden szebb lesz :)

2010. jún. 10. 20:12
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

Ha nagyot csalódtál benne, akkor nem fog pár hónapnál tovább tartani.

Egyetlen dolog tudja elmulasztani a szerelmet, az pedig ha nagyot csalódsz benne. Tapasztalatból mondom, így a legegyszerűbb. Mikor már nem vársz tőle semmit, mert tudod felesleges. Mikor már nem akarsz vele lenni, mert tudod, nem az az ember, akibe szerelmes lettél.

Az elején fáj még, hiányzik, újra és újra feléled benned a remény, hogy visszatér, de utána belenyugodsz, és rájössz, hiba visszavárni. Nem kell már neked, és megvagy nélküle. Más társaságára vágysz, és újra szerelmes akarsz lenni. De ehhez idő kell, és persze az, hogy rájöjj, tényleg nem neked való. És nincs szükséged rá.

Ha nem megy, írj privátot. Szívesen segítek. Én éppen most vagyok azon a ponton, hogy érzem, tényleg vége. :) És csodálatos érzés. Az a több hónapnyi szenvedés totál eltűnt belőlem. Már szinte nem is gondolok rá.

2010. jún. 10. 20:14
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek nagyon kedvesek vagytok.. :)
2010. jún. 10. 20:32
 14/25 A kérdező kommentje:
Harcolni? Ááá .. reménytelen.. az a baj hogy ez a szerelem igazából el sem kezdődött..vagyis az ő szempontjából.. mert hát már fél éve szeretem de reménytelenül..és nem tudom elfelejteni sehogy sem. Eddig azt hittem hogy ő milyen aranyos, jó fej, humoros.. de közben kiderült hogy nem az akinek mutatja magát :S Sokkal másabb.. és annyira rossz hogy semmit nem tudok tenni..hogy ne fájjon ennyire..minden nap látom és beszélek vele..így lehetetlen elfelejteni :( Próbáltam azt is hogy megpróbálom mással..hátha sikerül kiverni a fejemből de nem megy. Tudom hogy hülyeség belemenekülni egy kapcsolatba ahol nincs is szerelem. :(
2010. jún. 10. 20:38
 15/25 anonim ***** válasza:

Hát akkor nagyságrendekkel könnyebb lesz, mintha jártatok volna. :)

Ha volt már komolyabb kapcsolatod, akkor biztosan tudod milyen. Ha még nem, akkor ennél csak nagyobb szerelmek várnak rád! :)

2010. jún. 10. 20:55
 16/25 anonim ***** válasza:

Kösd le magad ! Én azt tanácsolom menj el valami küzdősportra, nekem segített, nem tudtam olyankor másra gondolni, mert oda kellett öszpontosítani !

Persze nem csinálhatod ezt sem a nap minden percében!

Menj ismerkedj, szórakozz , de semmi féleképp ne zárkózz magadba !

2010. jún. 10. 21:02
 17/25 anonim ***** válasza:
11%
Basszá' be, mint állat.
2010. jún. 10. 21:58
 18/25 anonim ***** válasza:
Egy suliba jártok vagy egy helyen dolgoztok?
2010. jún. 11. 00:13
 19/25 anonim ***** válasza:
ismerös dolog. én kerestem új hobbit. sokat hallgattam zenét. új dolgokat próbáltam ki. a netre menekültem. vidámparkba járok ahol sokat nevetek. 4hete vagyok szingli, és eddig még elég jól haladok a boldogság felé. szóval kösd le magad valamivel. állitólag a sport a legjobb. 20/L
2010. jún. 11. 01:28
 20/25 A kérdező kommentje:
egy suliba járunk. de nem baj mert jön a szünet..
2010. jún. 11. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!