Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak szexkapcsolat lehet belőle (amit előre leszögeztünk), akkor hogy kellene kezdeményeznem?
Figyelt kérdés
Már évek óta tartó szexuális vonzalom van köztem és egy férfi között. Mindketten jelenleg szinglik vagyunk és nem is akarunk kapcsolatot, leszögeztük, h csak szexelünk. Ettől függetlenül megvan benne az udvariasság. Mostanság, h találkozgatunk (eddig 2x) csak beszélgettünk, semmi sem történt, még megcsókolni sem próbált (gondolom a helyzet tisztázása miatt), szóval nem egy letámadó stílus, de viccesen utalgat a dolgokra, megsimogatja a hajamat vagy az arcomat. Viszont most, h megbeszéltük a csak szex és más semmi szitut, ezért picit zavarban vagyok, h h viszonyuljak hozzá? Szeretik egyáltalán a pasik ha egy nő kezdeményez? Pl. ha fogom magam és én csókolom meg először? Tudom, h minden jön magától, de mégis, szeretnék egy kis pimaszságot belevinni, h lássa ő is, h "nem csak a pasiknak kell kezdeményezni" és nem egy kis hercegnő vagyok, akit félve kell a férfinak megcsókolnia, pláne ha megvan a vonzódás és ezt tudjuk is. :) Remélem értetik, h mire akarok kilyukadni. Szerintetek? :) Tapasztalatokat is szívesen elfogadom :)2018. márc. 22. 13:28
11/13 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Én nem értem... Szexet beszéltek meg, de még egy csókig sem juttok el???
12/13 A kérdező kommentje:
Kerlek olvasd el, es ertelmezd a valaszokat, mert ezt mar 1x leirtam, de a kedvedert ujra megteszem: megerositette azt amire gondoltam is. Azert nem csokolt meg, mert nem tudta, h en mit szeretnek: kapcsolatot vagy csak szexelgeteseket. Ezert inkabb eloszor letisztazta velem, h o h tudna hozzam viszonyulni. Nyilvan a kov.alkalomkor mar lesz csok is
2018. márc. 24. 21:37
13/13 anonim válasza:
Elolvastam többször, elhiheted. Akkor sem értem. Egy szexkapcsolat nem üzleti tárgyalás. De ha nektek így van, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!