Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak szexkapcsolat lehet belőle (amit előre leszögeztünk), akkor hogy kellene kezdeményeznem?
Figyelt kérdés
Már évek óta tartó szexuális vonzalom van köztem és egy férfi között. Mindketten jelenleg szinglik vagyunk és nem is akarunk kapcsolatot, leszögeztük, h csak szexelünk. Ettől függetlenül megvan benne az udvariasság. Mostanság, h találkozgatunk (eddig 2x) csak beszélgettünk, semmi sem történt, még megcsókolni sem próbált (gondolom a helyzet tisztázása miatt), szóval nem egy letámadó stílus, de viccesen utalgat a dolgokra, megsimogatja a hajamat vagy az arcomat. Viszont most, h megbeszéltük a csak szex és más semmi szitut, ezért picit zavarban vagyok, h h viszonyuljak hozzá? Szeretik egyáltalán a pasik ha egy nő kezdeményez? Pl. ha fogom magam és én csókolom meg először? Tudom, h minden jön magától, de mégis, szeretnék egy kis pimaszságot belevinni, h lássa ő is, h "nem csak a pasiknak kell kezdeményezni" és nem egy kis hercegnő vagyok, akit félve kell a férfinak megcsókolnia, pláne ha megvan a vonzódás és ezt tudjuk is. :) Remélem értetik, h mire akarok kilyukadni. Szerintetek? :) Tapasztalatokat is szívesen elfogadom :)2018. márc. 22. 13:28
1/13 anonim válasza:
Ha már megbeszéltétek, hogy szexkapcsolat lesz, mi a fészkes fenére vártok. Ne egymás haját birizgáljátok, mint a szerelmesek, hanem beszéljetek meg egy időpontot és egy helyet, aztán nyomás!
2/13 A kérdező kommentje:
Ez oké, mind meg is van :D A "hajbirizgálás" még azelőtt volt, h megbeszéltük, h akkor csak szex :) Csak annyi a kérdés, h a pasik preferálják-e ha egy nő kezdeményezi? :)
2018. márc. 22. 13:35
3/13 anonim válasza:
Igen,nagy részük preferálja. Volt több szexkapcsolatom és én is ugyanúgy kezdeményező voltam,mint a férfiak.
4/13 anonim válasza:
Ha ilyen töketlen az illető, biztos örülni fog, hogy végre történik valami. Kérdés, hogy neked megfelel-e egy ilyen lagymatag alak. Ha igen, vedd kezedbe a dolgokat. Kérdezd meg, hogy "na, akkor mikor tudnál megdugni?". Nem csodálkoznék, ha nem lenne rá képes...
5/13 anonim válasza:
Hát ez akkora mamlasz hogy még teherbe is esik!
6/13 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen a szexualitásával nincsen semmi baj, szerintem csak nem akart egyből letámadni, h nem tudja,h én mit is szeretnék tőle. "Csak egy csók, és?", persze, megcsókolhatott volna többször is, de sok olyan nő van, aki egy csók után már a fehér menyasszonyi ruhában gondolkodik, és szerintem ő ezt nem akarta, h esetleg én elkezdek iránta érezni valamit... :) Nem védem, lehet h aztán igazad lesz :D De néha megértem az ilyeneket, h inkább elővigyázatos :)
2018. márc. 22. 13:49
7/13 anonim válasza:
Ja én is azt hittem túl gyors meg rámenős vagyok aztán fél mp alatt nyikkani sem tudtam úgy átvette az irányítást.
:))))) Csak pislogtam mint hal a szatyorban! Mindig van új a nap alatt...! Szóval hajrá!
:)
8/13 anonim válasza:
Ha leszögeztétek,hogy csak szexkapcsolat akkor mindegy ki kezdeményez,hiszen nőként azért bólintottál rá mert Te us szexre vágysz. Ne haragudj,de lehet,hogy Ti nem vagytok alkalmasak így,együtt csak szexkapcsolatra.Ahhoz legalább egyik félnek,de inkább mindkettőnek aktívnak,dominánsnak,nyitottnak kell lenni. Ott nincs miről mellébeszélni,bár természetesen lehet más jözös program,beszélgetés,még lelkizés is,de a szexkapcsolat a szexről szól.
9/13 A kérdező kommentje:
Csak szexkapcsolatot is akarunk :) Én nem azt mondom, h ő egy tutyimutyi pasi, csak annyi a kérdésem, h a pasiknak bejön-e ha a nő csókolja meg :D
2018. márc. 22. 14:44
10/13 anonim válasza:
Hát ja!!!! hajjjaj! Nálunk nagyon bejött le is szakadt az ágy később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!