Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik úgy érzik, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik úgy érzik, hogy minden párkapcsolatuk után fejlődött a személyiségük, vajon párkapcsolatok nélkül is fejlődtek volna?

Figyelt kérdés

Azért vagyok erre kíváncsi, mert nekem nem jött össze semmilyen párkapcsolat, soha nem akar összejönni kölcsönösség csak egy oldalú hol én tetszem valakinek, de ő nekem nem, hol nekem tetszik, de én nem kellek neki. Nem tudom, hogyha esetleg esélyt adtam volna azoknak, akik nem tetszettek, hogy vajon jobb irányba ment volna el a személyiségem, bár erre kevés esélyt látok, mert nem tudok elképzelni vonzalom nélküli kapcsolatot.

Ettől függetlenül úgy érzem elég sokat változtam személyiségileg 2-3 év alatt, mondjuk ebbe közrejátszik az is, hogy kor előrehaladtával azért komolyodik az ember és hát sokat is csalódtam, emiatt is sokat változtam.

2018. márc. 22. 08:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kérdető:

Nekem alapszükséglet volt a fejlődésemhez a párkapcsolat, mert én bizonyos igazságokat úgy tudtam tudatosìtani, felismerni.

Szerintem igazán fejlődni csak tapasztalatok által lehet, mert bár az elmélet fontos, de kevés. Most elsődlegesen a csajozásra gondolok ebben a kommentben de szerintem ez mindenre igaz.

(2-es voltam)

2018. márc. 22. 09:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Fejlődni sokminden által lehet, de nem mindegy, hogy miben. Sok olyan jellem fejlődési út létezik, ami párkapcsolat nélkül is járható, de nyílván olyanok is, akihez elengedhetetlen a párkapcsolat. Az ember összetett, sokféle személyiségjegye van, nem mindegy, hogy melyikre gondolsz ebben a kérdésben.
2018. márc. 22. 10:12
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 amihez*, az elírásokért elnézést!
2018. márc. 22. 10:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Nekem az a gondom ezzel, hogy vannak olyan nők akik ellenségesen állnak ehhez a témákhoz és, ha nem volt kapcsolatom, akkor a negatív sztereotipiákból merítenek. Mint bénáság, töketlenség, alkalmatlanság és a mással kiakarom élni magam féle rettegés, de csak annyi az egész, hogy jelenleg úgy tűnik nem az olyan lányoknak kellek, akik igazán tetszenének. :( Legfőként egy szeretet alapú, komoly párkapcsolatot keresek és az ilyen kiélések, amikkel jönnek, nem az én asztalom.
2018. márc. 22. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!