Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik úgy érzik, hogy minden párkapcsolatuk után fejlődött a személyiségük, vajon párkapcsolatok nélkül is fejlődtek volna?
Azért vagyok erre kíváncsi, mert nekem nem jött össze semmilyen párkapcsolat, soha nem akar összejönni kölcsönösség csak egy oldalú hol én tetszem valakinek, de ő nekem nem, hol nekem tetszik, de én nem kellek neki. Nem tudom, hogyha esetleg esélyt adtam volna azoknak, akik nem tetszettek, hogy vajon jobb irányba ment volna el a személyiségem, bár erre kevés esélyt látok, mert nem tudok elképzelni vonzalom nélküli kapcsolatot.
Ettől függetlenül úgy érzem elég sokat változtam személyiségileg 2-3 év alatt, mondjuk ebbe közrejátszik az is, hogy kor előrehaladtával azért komolyodik az ember és hát sokat is csalódtam, emiatt is sokat változtam.
Kérdető:
Nekem alapszükséglet volt a fejlődésemhez a párkapcsolat, mert én bizonyos igazságokat úgy tudtam tudatosìtani, felismerni.
Szerintem igazán fejlődni csak tapasztalatok által lehet, mert bár az elmélet fontos, de kevés. Most elsődlegesen a csajozásra gondolok ebben a kommentben de szerintem ez mindenre igaz.
(2-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!