Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kedves nőt kevésbé van szivük megcsalni mint egy ordibálos házi sárkányt?
Nem számít, mert az ordibálós házisárkányt is te választottad, és neked kell szakítanod vele tisztességesen, ha már nem bírod elviselni.
22/N
Én sárkány voltam az exférjem szerint.
Pl mert ki mertem nyitni a szám, hogy ugyanmár vásároljon be néha, ha előbb ér haza, néha igazán befűthetne (delutános volt, én azután értem haza, miután ő elment, és 11fok volt a lakásban. Ő a számítógépnél nyomta magára a fűtőventit)
Satöbbi-satöbbi
Azóta kirakta a csaja, nekem panaszkodott az ex, hogy pedig ő hogy tűrte a sárkánykodást.
Exanyós legalább nem panaszkodik, ha össze kell szedni a kakifoltos boxert...
Fáj bevallani, de az új csajnak több esze van mint nekem. :D
#18: Ezzel a sértődött, gyerekes hozzászólással tényleg meggyőztél mindenről.
Ki mondta, hogy rám alapozd az önismereted? Azt írtam, hogy a pontozás miről árulkodik. Nem a hozzászólásom mutatja meg az önismeret hiányát, hanem az arra adott reakciók. Szerinted nem vicces, hogy egy csomóan azt próbálják bemagyarázni, hogy a házisárkányoknál kevésbé lépnek félre? Érted: Egy kibírhatatlan ember mellett kevésbé lépnek félre...
Amúgy is. Ha megnézed a megcsalásról szóló kérdéseket, egy csomó házisárkány ecseteli, hogy az új nő milyen rossz, ők pedig milyen tökéletesek voltak. Gyk-n kb. egyetlen nőt sem láttam még, aki ne találta volna magát egy kedves csodának. Szóval nem, nem csak a személyes környezetemről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!