Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta edzek, néha a nők a közelemben erősebben fújják ki a levegőt az orrukon, ez miért van?
Figyelt kérdés
Azelőtt nem edzettem, most egy éve, elég gyakran. Swing-elni is szoktam. Azt vettem észre, hogy elég gyakran a táncpartnereim kicsit erősebben, hangosabban fújják ki az orrukon a levegőt. Ez mit jelent, miért van? Azelőtt nem volt ilyen.2018. márc. 21. 22:51
11/17 anonim válasza:
Itt a tavasz, jön az allergiaszezon. A pollenektől próbálnak megszabadulni.
12/17 anonim válasza:
Azt várod, hogy azt írjuk, hogy annyira vadítóan szexi a kipárolgásod, hogy alig tudják magukon tartani a bugyit?
Ha magadtól nem veszed észre, ha egy nő vonzónak tart, és itt kérdezgetsz baromságokat, az már rég gáz.
34N
13/17 anonim válasza:
Vagy talán tánc közben kifáradnak és ahhoz kell a több oxigén?
14/17 anonim válasza:
Fuss! Sok állat így jelzi, hogy támadni fog!
15/17 anonim válasza:
Ennek semmi köze ahhoz, hogy vonzódnának hozzád. Amúgy a logikusabb válasz az lenne, hogy intenzívebben táncolsz(?), így nehezen tartják a lépést és attól elfáradnak.
Egyetértek #12-vel, ha valaki vonzódik hozzád, azt észreveszed és nem ilyen hülyeségekből kell bemagyarázd magadnak.
16/17 anonim válasza:
3-4 óra intenzív swing tánc után levegőt alig kapok, nem csoda, hogy erősebben fújják ki a levegőt :D
17/17 anonim válasza:
Légzésfunkciós vizsgálatot végeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!