Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesz úgy valaki, hogy átnéz rajtam, de mindig a közelemben van?
Figyelt kérdés
Úgy tűnt szimpatikusak vagyunk egymásnak, majd egyszer csak átnézett rajtam, de ezt úgy, hogy minden nap jól lássam mennyire leszar. Ha nem érdeklem már akkor egyszerűen miért nem tűnik el?2017. júl. 4. 07:19
1/6 anonim válasza:
gondolom nem tud eltünni az életedből.
közös barátok, munkatárs stb...ugyanaz a társaság passz. ezt te látod.
általában aki átnéz rajtad és közömbös veled, ott már nincs sansz arra h bármi is legyen.
amíg érdeklődő, vagy utál, addig van! még ha utál akkor is, mert érez valamit..ha gyűlöletet az is érzés.
de ha közömbös...akkor ott már meghalt minden.
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs semmi közös pont, tehát eltűnhetne, és egyik napról a másikra viselkedik így.
2017. júl. 4. 07:33
3/6 A kérdező kommentje:
Olyan mintha duzzogna, mintha valamiért büntetne.
2017. júl. 4. 07:34
4/6 anonim válasza:
Az is lehet, hogy bizonytalan valamiért.
5/6 anonim válasza:
Talán bátortalan, nem mer kezdeményezni, azt várja,hogy te szólítsd meg. Azt akarja,hogy észrevedd.
Hogy érted,hogy a közeledben van? Amúgy is ott lenne valami oknál fogva, vagy önszántából tartózkodik a közeldben? Ezt nem értem. Ha nem érdeklődne irántad akkor nem lenne a közeledben hidd el. Valamiért a közömbösséget tetteti vagy csak sziplán ilyen bunkó? Egyébként férfiról van szó? :D
6/6 anonim válasza:
Idegesítsd, hogy mindig megszólítod, beszélsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!