Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyultok ahhoz, aki csalt már meg valakit?
Aki csal, az később is megteheti.
Aki berúgott már az később is berúghat még.
Aki szexelt több emberrel, később is szexelhet még több emberrel.
Aki egyszer késett késhet máskor is.
Megyek remetének, mert senkivel nem érdemes ismerkedni:)
Kétszer voltam úgy vele, hogy nem jelent semmit, adok esélyt. Mindkettő megcsalt engem is, hiába igyekeztem mindent megadni. A második még a fejemhez is vágta, hogy pont ezért csalt meg, mert velem túl könnyű, nincs benne küzdelem, és unalmas, hogy mindene megvan.
Tanultam az esetből: vagy szóba se állok ilyennel. Vagy csak könnyed kapcsolatra, és csalom én is. ;) Aztán pont nem érdekel, ha lebukik.
Esetleg ha csak egyszer csalta meg a párját kizárólag csak baráti alapon tartanék vele kapcsolatot. Viszont párkapxsolatra esélytelen. En így érzem és nem is ítélkezem,viszont az elveimet sem rúgom fel. Több embert (lányt is fiút is) ismerek akik megcsalták a párjukat. Nem egyszer tették meg... Én pedig ezt nem akarom a bőrömön érezni.
Lepontozhatsz kérdező,de az igazság az,hogy ezt senki nem nézi jó szemmel. Joggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!