Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyultok ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyultok ahhoz, aki csalt már meg valakit?

Figyelt kérdés
2018. márc. 21. 06:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Mint bárki máshoz.Nincs jogom senki felett ítélkezni, ez a dolog csak rájuk tartozik.
2018. márc. 21. 06:39
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
Ilyen személy nálam parkapcsolatra nem jöhet szóba. Aki csalt egyszer az később is fog csalni.
2018. márc. 21. 07:04
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

Aki csal, az később is megteheti.

Aki berúgott már az később is berúghat még.

Aki szexelt több emberrel, később is szexelhet még több emberrel.

Aki egyszer késett késhet máskor is.

Megyek remetének, mert senkivel nem érdemes ismerkedni:)

2018. márc. 21. 07:12
 4/13 A kérdező kommentje:
3-as, ott a pont! :D
2018. márc. 21. 07:44
 5/13 anonim ***** válasza:
37%

Kétszer voltam úgy vele, hogy nem jelent semmit, adok esélyt. Mindkettő megcsalt engem is, hiába igyekeztem mindent megadni. A második még a fejemhez is vágta, hogy pont ezért csalt meg, mert velem túl könnyű, nincs benne küzdelem, és unalmas, hogy mindene megvan.

Tanultam az esetből: vagy szóba se állok ilyennel. Vagy csak könnyed kapcsolatra, és csalom én is. ;) Aztán pont nem érdekel, ha lebukik.

2018. márc. 21. 07:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Akinek nem szerepel az elvei közt a lojalitás, afelé én se fordulok azzal.
2018. márc. 21. 08:00
 7/13 anonim ***** válasza:
96%

Esetleg ha csak egyszer csalta meg a párját kizárólag csak baráti alapon tartanék vele kapcsolatot. Viszont párkapxsolatra esélytelen. En így érzem és nem is ítélkezem,viszont az elveimet sem rúgom fel. Több embert (lányt is fiút is) ismerek akik megcsalták a párjukat. Nem egyszer tették meg... Én pedig ezt nem akarom a bőrömön érezni.

Lepontozhatsz kérdező,de az igazság az,hogy ezt senki nem nézi jó szemmel. Joggal.

2018. márc. 21. 09:00
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Barátkozni sem tudnék ilyen gerinctelen emberekkel. És tudjátok miért? Ha annyira szar a kapcsolat, akkor szakítani is lehet nyugodtan, nem kell a másik háta mögött megcsalni. Különben is, ha már annyira nem oké semmi, hogy mást kívánok, vagy nem jó a párommal, minek tartsam fent vele továbbra is a viszonyt? Sose fogom megérteni...
2018. márc. 21. 09:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolati szempontból felejtős
2018. márc. 21. 09:30
 10/13 anonim ***** válasza:

Osztom #8 véleményét...

27/F

2018. márc. 21. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!