Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy talizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy talizni akar velem és elvárja hogy lefeküdjek vele? Minden fiú elvárja már az első talin? 19/L

Figyelt kérdés
Hozzá teszem, szűz vagyok és tudja.
2018. márc. 20. 18:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem nem minden pasi várja el(vagyis a normálisak). Ezt a srácot nem te érdekled csak kangörcse van és szexelni akar, én a helyedbe elhajtanám.
2018. márc. 20. 19:21
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

Nagy része elvárja. Nem szabad elmondani, hogy szűz vagy, mert ugranak rá, mint tyúk a langyos takonyra. Már rögtön el is venné, ez nekik valami akkora élvezet okoz, hgy csak na. Én se mondom már el inkább senkinek se. Ha már a szexet szóba hozza, tiltsd le rögtön. Ezzel nem leszel prűd, de ha már szóba kerül, azt hiszi, hogy nyert ügye van...

Tapasztalatból mondom, ha a szexről beszélünk, és mondom, hogy elsőn nem lesz, akkor a következő kérdés, hogy akkor mikor? Meg miért kell várni?

Nem csak izompacsirtákkal meg helyes fiúk csinálják ezt, a csúnyák ugyan úgy. :')

2018. márc. 20. 20:35
 13/16 anonim ***** válasza:
8%
mi a jó abban, ha a csaj szűz? gusztustalan
2018. márc. 20. 21:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát nem mindegyik, de sajnos elég sok... Én is 18 éves szűz lány vagyok és már én is belefutottam ilyesmibe. Nagyon sokan tényleg az várják, hogy már rögtön az első alkalommal szex lesz vagy éppenséggel nem is akarnak semmi mást. Én is azt gondoltam, hogy egyszerűbb, ha tudja, hogy mi a helyzet és őszinte vagyok vele (egyáltalán mi értelme lenne titkolni vagy hazudni? semmi), mert akkor majd ennek tudatában ő is ennek megfelelően fog velem bánni pl. nem sürget, megérti, hogy nekem kell idő, meg akarom ismerni, félénkebb vagyok, mert új az egész szituáció stb., stb...hát nem, hanem éppen ellenkezőleg...vagy jöttek az ilyen értetlenkedések, hogy "hogyan lehetsz még mindig szűz?" és akkor kioktattak, hogy ez nem normális és látszott rajtuk, hogy megjedtek, mert, ha szűz vagyok ennyi idősen, akkor nálam tuti valami baj van és beteg vagyok vagy ilyesmi, ami mondhatom, hogy tök jól esett..de az ilyenek nagy riadalmukban el is tűntek. Valamint a másik reakció az tényleg az, hogy "és mit számít?", "majd én teszek róla, hogy ne legyél szűz, ezen könnyen lehet változtatni" és állandóan azt kérdezgetik, hogy mikor akarom, "ma már jó lesz?" és sürgetnek, sürgetnek... Már azt csinálom, mint amit az egyik előttem válaszoló is leírt, hogy ha valaki ilyesmiről érdeklődik vagy már rögtön felhozza a szexet, akkor az kuka. Igazából teljesen felesleges egymás idejét fecsérelnünk, mert egyértelmű, hogy nem egymást keressük. Most lehet mondani, hogy jól kell választani, jobban meg kell válogatni stb., de senkinek sincsen ez ráírva a homlokára és csak később derül ki, amikor már ismerkedik az ember. Egyébként hozzáteszem, hogy szerintem ez még mindig a jobbik eset, mikor ez kiderül (bár a legjobb szerintem az, ha az ember őszinte és ki is meri mondani, hogy mit szeretne. Nekem nincsen bajom azzal, ha valaki csak szexet akar, de akkor ezt vállalja is fel és olyan partnert keressen, akinek ez megfelel és egyeznek az elvárásaik.), mert sajnos olyan is van rengeteg, aki játsza az eszét és akár hónapokig is képes hitegetni valakit, hogy megdugja és utána otthagyja...
2018. márc. 21. 00:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Akinek vannak elvárásai, nem alkalmas egy másik tudattal való egészséges kapcsolatra.
2018. márc. 21. 12:40
 16/16 anonim válasza:
0%

Szerintem toljunk ki a sràccal.

Én lefogom te pedig bekapod a kukiját.

2018. ápr. 18. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!