Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszavas válaszok ismerkedésnél?!
Netes ismerkedésnél, beszélgetek lányokkal és sokszor azt tapasztalom, hogy röviden ír, csak kb. válaszol a kérdéseimre. Gondolom ez azt jelenti, hogy nem is érdeklem igazán. Ezzel nem is lenne baj, csak
1, akkor miért válaszol, miért nem küld el
2, a válaszai végén miért biggyeszti oda, hogy na és te? vagy veled hogy van?
Nem hiszem el, hogy a mai lányoktól ennyire futja, nem tudnak értelmesen kommunikálni.
Valaki megfejtené, hogy a második esetben érdekelhetem-e a lányt, csak nem tud kommunikálni?
Nem ez baj. Megfigyeltem, hogy sok lány 5-10 emberrel beszél egyszerre és megosztja az erőforrásait, a figyelmét.
Nekem férfiként az is komoly gondot jelentene ennyi párbeszédnél, hogy egyáltalán képben legyek azzal, hogy adott személy mire válaszolt.
A nőknek jellemzően sokkal jobb a kommunikációjuk. Ezt megfigyelheted, ha elmész vele randizni személyesen és csak rád fog fókuszálni.
A 2 válaszoló leírta a lényeget.
Ha valamit el akarsz érni egy leányzónál, akkor szedd össze magad és hívd el randira. Ha randi közben is a telefonját nyomogatja, akkor meg búcsúzz el békességben és keress egy olyan partnert, aki értékeli az igyekezeted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!