Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem értem a férfiakat, valaki elmagyarazna hogy működnek?
Figyelt kérdés
Milyen a lelki világuk. Mitől érzik magukat férfinak. Mit várnak el egy nőtől. Stb....2018. márc. 19. 20:39
11/20 anonim válasza:
Vigyázz mert támad a gyakoris férfi közösség! Egy egész bandájuk van már. Szüzek,nyávogók,töketlenek és 40-es nőtlenek arra tették fel az életüket,hogy harcoljanak a netes oldal női tagjaival 😂😂😂
12/20 anonim válasza:
Hát a "40-es nőtlen" az szvsz inkább irigylésre méltó...
13/20 anonim válasza:
#11: köszönjük a bókot, a lelkemet feltöltötted. 😂
14/20 anonim válasza:
Nem is fogod soha megérteni, ha egy homogén halmaznak tekinted őket.
15/20 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani. Volt már néhány kapcsolatom, és más férfiaknak is beleláttam már valamennyire a lelkébe, és elmondhatom hogy mind mások.
Ami közös lehet bennünk, hogy nehezebben viselik a kudarcot, a csalódást, és a hazugságot, mint a nők. (általában!) Egy nagy szerelmi csalódást van aki sosem tud feldolgozni (több ilyen ffit is ismerek, még nőt csak egyet)
N
16/20 Sunshinedoll válasza:
Néha le kell őket vinni sétálni, meg rendszeresen etetni őket. Egyébként összességében aranyosak.
17/20 anonim válasza:
Nekem minden barátom fiú volt világéletemben.
És mindig is kerestem, hogy mi az a 2 tulajdonság egy férfiban, ami közös bennük, de évtizedekig nem találtam ilyet.
42 év munkával sikerült kreálnom ezt a definíciót: férfi: fantazmagórikus lény, aki válogatás nélkül mindent a szájába vesz.
Ezen felül semmi közös belső tulajdonságuk nincsen.
:D
18/20 anonim válasza:
Attól vagyok férfi, hogy nem vedelek se sört se semmi más ideg- és izommérget (alkohol), nem szopok mini fehér pötst hogy rákos és büdös legyek, csak egy nővel kavarok (kivéve ha biszex és igényli a hármast), nem verem a nyálam a tv előtt, hogy butuljak stb stb stb.
19/20 anonim válasza:
#18 különősképpen visszatetsző az olyan őnreklámozás, hogy te különb vagy, mert te ezt és azt nem teszed, míg mások igen. Az ilyen összehasonlítgatás unszimpátiát kelt.
20/20 anonim válasza:
#11 ismerünk titeket, és akárhogy próbálod beállítani, hogy a férfiaknak is van egy hozzátok hasonló csapatuk, egyértelmű hogy nem így van, ez a %-okból is látszik. Na hívd a csapatot, sok a nullázni való :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!