Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon így egyedül fogok maradni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon így egyedül fogok maradni?

Figyelt kérdés
Kapcsolatban vagyok, de itt is felütötte a fejét, ami rendszerint szokta. Ami pedig a "hiszti" és, hogy csúnya dolgokat vágnak a fejemhez ok nélkül. Higgyétek el, a tartós kapcsolatok híve voltam és vagyok mindig, ezért is törekedtem mindig arra, hogy a másik is jól érezze magát mellettem. Sajnos mindig az van, hogy amíg tart a lila köd, addig ugye minden megy magától, aztán mikor elmúlik, akkor különböző kérésekkel fordulnak hozzám, amit készséggel teljesítsék is. Miért ne tenném, hiszen szeretem és a kedvében akarok járni. Ha viszont nem értem a kérés vagy annak apropóját és kérek némi útmutatást, indul a hiszti "hogy én nem akarom", jelzők dobálása, stb. Amikor én kérek valamit (normálisan kérek), akkor is ugyan ez van. A vége mindig az, hogy valaki megunta a dolgot és lelép ahelyett, hogy él fogadná, hogy ami páros dolog, ott partnerség és csapatunkat kell. Ja azt még hozzátenném, hogy nem arról van szó, hogy egy ilyen kis mimóza vagyok, de egyrészt sérti az igazságérzetem, hogy úgy állnak hozzám, mintha rosszindulatú lennék, holott erre nem adtam okot. Bocsánatot még véletlenül sem kérnek, mikor kiderül, hogy tévedtek és eleve 100-ad rendű dologban. Ilyenkor próbálok valahogy zöldágra vergődni velük és megbeszélni a dolgokat, de egyszerűen lepattannak az érvek és nekiállnak veszekedni. Próbáltam változni és lenyelni ezeket, de akkor is folyton veszekedés. Egyszerűen semmi sem működik. Lehet, hogy alkalmatlan vagyok, hogy szót értsek a nőkkel és egyedül kéne maradnom inkább vagy ez általános és nyelni kell/bele kéne törődni, mert minden kapcsolat ilyen?

2018. márc. 18. 22:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok vele, hogy ha ez is befuccsol, akkor már nem foglalkozom a nőkkel többet. Nem haragszom, meg megértem, ha baj van velem, de akkor nyilván az lenne jobb, ha egyedül maradnék nem? Erről szólna a kérdés. Ki lehet jönni a nőkkel vagy soha az életben nem fog ez nekem menni és már a jelen kapcsolatom is hiába volt elkezdeni :/
2018. márc. 19. 00:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ezért butaság lenne lemondani a nőkről. Te is tudod, hogy vannak jól működő párkapcsolatok, hogy vannak akik évekig boldogok együtt, és ha szakítanak, ezt is normálisan teszik. Én inkább arról gondolkodnék, miért ilyen hisztis, éretlen kislányokat választok mindig, mi az oka, hogy az elején ezt nem látom. Ugyanis hiába odaadó mindenki az elején, az, hogy mennyire őszinte ez, hogy viselkedik pl másokkal stb azért csak látszik. Azon kívül azt sok nő nem becsüli, ha a másik papucs, és te efelé hajazol. A hisztit ignorálni kell, ha te tisztelettel beszélsz vele, ezt tőle is elvárhatod, de csak akkor tudod keresztül vinni, ha ehhez te is tartod magad. A nő férfit akar.

Ja, és még egy apróság arról, hogy egy nő panaszkodik arról, milyen napja volt: ilyenkor csak hallgasd meg aztán tereld el a témát. Ne próbálj neki tippeket adni, mert ettől minden nőnek kinyílik a bicska a zsebében. Ne akarj segíteni és megoldani a problémáit, hanem hallgasd meg, érts egyet vele (ha tudsz) majd lépjetek tovább.

2018. márc. 19. 08:10
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Megbeszélbi a dolgokat nem azt jelenti, amit ti csináltok. Nem azt kell megmondani, hogy mit vársz a másiktól, hanem azt, hogy te elmondod, hogy téged mi bánt, amit ő végighallgat, aztán fordítva. Lehetőleg őszintén, nem támadva, nem meggyőzni a másikat a magatok igazáról, hanem megértetni a másikkal, amit ti éreztek. Aztán találni egy olyan megoldást a problémára, ami mind a kettőtöknek megfelel. Szerintem te erre képes vagy, ha a barátnőd nem, akkor felesleges folytatni ezt, de emiatt neked még nem csökkennek az esélyeid, simán találsz magadnak olyan nőt, akivel ez működhet.
2018. márc. 19. 10:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Miert baj ha egyedul maradsz?

Teljes ember vagy anelkul is, hogy melleted legyen egy "lany"

Nincs torvenybe szabva, hogy kotelezo mindenkinek kapcsolatban elnie.

Nem tudom amugy, en tuti megunnam azt, hogy allandoan egy masikat keressek/szeressek.

2018. márc. 19. 11:44
 15/17 A kérdező kommentje:

Valamit akkor rosszul fogalmaztam meg. Ezekről hallottam és kipróbáltam/így csináltam. Sajnos az elején nincs senki homlokára írva. Ez a lány is én üzenetekkel operált az elején, ha valami gondja volt és nagyon flottul lehetett úgy problémát kezelni, de sajna már nem így kommunikál. Olyan, mint amikor van egy borzasztó rossz napod, házam ész és a párod az a bizonyos utolsó csepp, amit pedig a fejére zúdítasz, annak 1-3%-ról tehet,de te ugye ráöntöd mind a százat, ha már burogatsz.

Nagyon jól működő, szerető családom volt, de sajna meghaltak a szüleim. Feldolgoztam, el vagyok egyedül, de ha választani lehet, családban jobban érezném magam.

Tudom, hogy csak meghallgatni kell őket, csak felsoroltak, hogy volt az is, próbáltam tippet adni is, próbáltam másra terelni a témát, de sajna ilyenkor marad téma, meg tehetném, hogy ignorálnád, de egyrészt akkor hazudnék, mert érdekel, másrészt meg tudom, hogy az sem működne, mert szakításig okoknál mindenét felmerült "az exem nem figyelt rám". De ez nem csak a mostanira értendő, mind ilyen volt vagy hasonló. Köszi a válaszokat, azóta sikerült úgy is beszélni, amivel már tudunk dolgozni.

2018. márc. 19. 22:27
 16/17 anonim válasza:
Vicces. Nekem az exem csinálta ezeket a hisztiket, csak ő fiú volt... Amikor össze jöttünk, csak úgy verte a mellét,hogy ő mekkora férfi és vele lelehet ülni megbeszélni a dolgokat. Annyira meglehetett, hogy amikor összevesztünk ő haza ment az anyjához vidékre és napokig nem tudtam elérni. Utána ezt elkezdte zsaroláskènt használni. Ha vhova nem akartam vele menni, akkor azzal zsarolt,h nem láthatom őt. A vicc az egészben, hogy ő "szakított" velem, ami abból állt, hogy letörölt Facebookon az ismerősei közül...
2020. máj. 20. 19:48
 17/17 anonim válasza:
Szóval nem csak a nők tudnak hisztisek lenni, hanem a pasik is. Ha nem érzed magad jól a kapcsolatban, akkor lépj ki belőle. De először érdemes lenne leülnötök és megbeszélni a dolgokat. Mond el neki őszintén, hogy zavar ez a viselkedése és szeretnéd, ha változtatna rajta. Ha nem akar, akkor inkább legyen vége, mert lábtörlőnek fog használni. :/
2020. máj. 20. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!