Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon így egyedül fogok maradni?
Szerintem ezért butaság lenne lemondani a nőkről. Te is tudod, hogy vannak jól működő párkapcsolatok, hogy vannak akik évekig boldogok együtt, és ha szakítanak, ezt is normálisan teszik. Én inkább arról gondolkodnék, miért ilyen hisztis, éretlen kislányokat választok mindig, mi az oka, hogy az elején ezt nem látom. Ugyanis hiába odaadó mindenki az elején, az, hogy mennyire őszinte ez, hogy viselkedik pl másokkal stb azért csak látszik. Azon kívül azt sok nő nem becsüli, ha a másik papucs, és te efelé hajazol. A hisztit ignorálni kell, ha te tisztelettel beszélsz vele, ezt tőle is elvárhatod, de csak akkor tudod keresztül vinni, ha ehhez te is tartod magad. A nő férfit akar.
Ja, és még egy apróság arról, hogy egy nő panaszkodik arról, milyen napja volt: ilyenkor csak hallgasd meg aztán tereld el a témát. Ne próbálj neki tippeket adni, mert ettől minden nőnek kinyílik a bicska a zsebében. Ne akarj segíteni és megoldani a problémáit, hanem hallgasd meg, érts egyet vele (ha tudsz) majd lépjetek tovább.
Miert baj ha egyedul maradsz?
Teljes ember vagy anelkul is, hogy melleted legyen egy "lany"
Nincs torvenybe szabva, hogy kotelezo mindenkinek kapcsolatban elnie.
Nem tudom amugy, en tuti megunnam azt, hogy allandoan egy masikat keressek/szeressek.
Valamit akkor rosszul fogalmaztam meg. Ezekről hallottam és kipróbáltam/így csináltam. Sajnos az elején nincs senki homlokára írva. Ez a lány is én üzenetekkel operált az elején, ha valami gondja volt és nagyon flottul lehetett úgy problémát kezelni, de sajna már nem így kommunikál. Olyan, mint amikor van egy borzasztó rossz napod, házam ész és a párod az a bizonyos utolsó csepp, amit pedig a fejére zúdítasz, annak 1-3%-ról tehet,de te ugye ráöntöd mind a százat, ha már burogatsz.
Nagyon jól működő, szerető családom volt, de sajna meghaltak a szüleim. Feldolgoztam, el vagyok egyedül, de ha választani lehet, családban jobban érezném magam.
Tudom, hogy csak meghallgatni kell őket, csak felsoroltak, hogy volt az is, próbáltam tippet adni is, próbáltam másra terelni a témát, de sajna ilyenkor marad téma, meg tehetném, hogy ignorálnád, de egyrészt akkor hazudnék, mert érdekel, másrészt meg tudom, hogy az sem működne, mert szakításig okoknál mindenét felmerült "az exem nem figyelt rám". De ez nem csak a mostanira értendő, mind ilyen volt vagy hasonló. Köszi a válaszokat, azóta sikerült úgy is beszélni, amivel már tudunk dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!