Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom szerelmes belém, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerelmes belém, de én nem szeretem! Mit tegyek, de úgy, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
A fiúval már régóta jó barátok vagyunk de ő elmondta, hogy többet érez irántam mint a barátság. Én sosem godoltam rá úgy, mint pasira, de nem akartam megbántani ezért remélve, hogy bele tudok szeretni járni kezdtem vele. Ennek már hosszú ideje, de nem tudtam beleszeretni. Mit tegyek?
2010. jún. 10. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Megmondod neki, szépen finoman, hogy nem akarod őt kihasználni, de nálad nem jöttek az érzések stb stb.
2010. jún. 10. 13:34
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem nem egy kapcsolatomnak lett így vége hogy az egyik fél nem volt szerelmes a másikba...

közöld vele hogy nem kölcsönösek az érzések és nem szeretnéd kihasználni :)

2010. jún. 10. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha ő szeret téged, lehetetlen úgy közölnöd vele a dolgokat, hogy ne fájjon neki, ne sértsd meg. Persze NEM MINDEGY, hogy hogy sérted meg.. ha ÉLŐBEN elmondod neki, hogy ne haragudj, de te nem szeretnél tőle komolyabban semmit, vagy nem vagy kész egy kapcsira, vagy akármi, akkor becsülnie kell, hogy elmondtad neki őszintén! Hidd el, idővel feldolgozza(attól függ mennyire szeret),és megbékél..:)

20/L

2010. jún. 10. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Közöld vele, hogy te barátságnál többet nem tudsz elképzelni. Megpróbáltad, de nem fog működni. Biztos hogy rosszul fog neki esni stb. de ha nem tisztázod vele akkor csak rosszabb lesz. És ha nem érezted hogy működni fog, hiba volt belemenni a járásba.

21/F

2010. jún. 10. 13:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, hogy élőben könnyebb lenne elmondani, de elég messze lakunk egymástól ezért ez nem lehetséges
2010. jún. 10. 14:05
 6/6 anonim válasza:
egyszercsak tudsz szoritani idot ra:)
2010. jún. 10. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!