Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jó hatása egy levelezőtársnak, akivel hétköznapi, párkapcsolati, erotikus és napi kérdésekről "beszélget" az ember?
Persze, jó hatása.
Az ilyen hatására éveket lehet egy virtuális kapcsolatban elb'szni az életedből úgy, hogy észre sem veszed, hogy mennyi valódi lehetőség megy el melletted
# 1- és 2.
Segítsetek nekem legyetek szívesek megtalálni a különbséget :)
A gyakori is egy virtuális hely?
Ha ti itt kérdeztek, vagy kérdéseket olvastok, és azokra válaszoltok, azzal nem szúrjátok el az időtöket?
A ti "beszélgetésetek" miben tér el ahhoz képest, amit én szeretnék?
Az a különbség, hogy én felnézek ide, elszúrok 1-2 órát, aztán megyek a dolgomra. Kb mintha megnéznék egy focimeccset vagy olvasnék egy kicsit.
Aztán ha végeztem, akkor észreveszem, ha szembe jön egy igazi nő, vagy pont keresem is a találkozás, a kapcsolat lehetőségét, a GYK nem köt érzelmileg senkihez.
Az ilyen napi rendszeres erotikus, hétköznapi, párkapcsolati dumálós viszony jellemzően érzelmi kötődést is kialakít azzal, akivel űzöd, várod a levelét, vele töltöd az estét, vele dumálsz a szabad perceidben. Persze, nagyrészt nem vele, hanem azzal a virtuális entitással, akit a fejedben felépítettél róla.
És ilyen "kapcsolatból" igen nehéz kitörni, általában ahogy mondtam éveket lehet eltölteni a kellemes langyos állóvízben
5 éves párkapcsolatban élek, és nem a gyk-n élem az életemet. Dolgozom, a hobbijaimmal foglalkozom a páromon kívül és élem a saját életemet.
A MÉRTÉK a különbség. Nem mindegy, hogy mennyi időt töltesz el bizonyos dolgokkal.
De érd már fel épp ésszel ennyi idősen, pl. mi értelme a virtuális világban szexről beszélni, mikor csinálni sokkal jobb élőben!!!
Ismeritek a mondást :)
Abból, amit Pál mond Péterről, sokkal inkább Pált ismerjük meg, mint Pétert.
Hát, köszi, az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!