Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, ha egy 23 éves fiú nem szerti a nyelves csókot?
nincs vele semmi gond, nem mindenki szereti.
pl. én sem, 31 éves nő vagyok.
szerintem sokkal intimebb, ha csak az ajkak érintkeznek.
a nyelves kicsit gusztustalan, túl tolakodó, olyan lélektelen. max. csak akkor jó, elfogadható, ha csak a nyelvek hegye érintkezik.
A párom is ilyen.
És mint előttem is irták: énis megszerettem igy a csókot :)
Amikor elkap a hév akkor kapok nyelves csókot, de annyi elég is nekem :)
L/23
hmm hát első barátommal elég sokáig együtt voltunk és vele csókolóztam először. mindig nyelveset és bő nyállal:D. de akkor szerettem. aztán mikor vége lett jött egy másik, és ő alig ért hozzá az ajkamhoz:). és nagyon fura volt. annyira nem tetszett. aztán jött a szerelem és az a fiú nagyon érzékien, enyhe nyelvmunkával és nyál nélkül uhhh nagyon jó volt. de legutobb összekerültem egy sráccal aki kicsit talán(?) tapasztalatlan volt. és ő ilyn iszonyatos mennyiségű nyálat zúdított a számba h kis híján megfulladtam:D de megtanítottam.
sztem ez attól függ egyrészt h ki hogy szereti másrészt h mennyire van kiéhezve a partner:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!