Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az, ha egy 23 éves fiú nem szerti a nyelves csókot?

Figyelt kérdés
Már rá is kérdeztem nála, hogy miért van ez, de azt mondta az előző barátnőjével sem szerette, túl nyálasnak találja. Érdekes módon a barátom mellett én is megszerettem az egyszerű nyelv nélküli csókot. Csak az ajkak érintkeznek és az is nagyon jó. Csak szeretném tudni, nincs-e valami negatív oldala ennek. Ez jelentheti azt, hogy nem szerelmes eléggé, vagy nincs benne elég nagy szenvedély irántam. Vagy csak egyszerűen ő így szereti és kész?!
2010. jún. 9. 22:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
De jó,hogy tõbben nem szeretik a nyelves csókot,azt hittem màr velem van a baj,mert én sem igazàn szeretem.
2010. jún. 10. 00:08
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

nincs vele semmi gond, nem mindenki szereti.

pl. én sem, 31 éves nő vagyok.

szerintem sokkal intimebb, ha csak az ajkak érintkeznek.

a nyelves kicsit gusztustalan, túl tolakodó, olyan lélektelen. max. csak akkor jó, elfogadható, ha csak a nyelvek hegye érintkezik.

2010. jún. 10. 00:10
 13/22 anonim ***** válasza:
35%
először én sem szerettem. aztán rájöttem, hogy van, akivel igazán jó csókolózni (ezt most a nyelvesre értem). akik nem szeretik, azok talán nem találkzotak jó partnerrel. eléggé ritka.
2010. jún. 10. 02:37
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
Hát sűrűn mi sem csókolódzunk. Szex közben viszont szoktunk. Akkor jobban esik, de alapból nemannyira.
2010. jún. 10. 03:31
 15/22 anonim ***** válasza:
27%
szörnyű ilyesmit olvasni.. pedig csókolózni nagyon jó, de csak azzal, akivel összeillesz...!!
2010. jún. 10. 04:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindig az adott szituáció hozza.
2010. jún. 10. 04:22
 17/22 anonim ***** válasza:
72%
En nagyon szeretek csokolozni :) nekem hianyozna.
2010. jún. 10. 06:57
 18/22 anonim ***** válasza:
56%
Én meg imádom! mostmár...amíg nem találtam olyat akivel tényleg jó. Előző barátaimmal utáltam.
2010. jún. 10. 08:25
 19/22 anonim ***** válasza:

A párom is ilyen.

És mint előttem is irták: énis megszerettem igy a csókot :)

Amikor elkap a hév akkor kapok nyelves csókot, de annyi elég is nekem :)

L/23

2010. jún. 10. 08:52
 20/22 anonim ***** válasza:

hmm hát első barátommal elég sokáig együtt voltunk és vele csókolóztam először. mindig nyelveset és bő nyállal:D. de akkor szerettem. aztán mikor vége lett jött egy másik, és ő alig ért hozzá az ajkamhoz:). és nagyon fura volt. annyira nem tetszett. aztán jött a szerelem és az a fiú nagyon érzékien, enyhe nyelvmunkával és nyál nélkül uhhh nagyon jó volt. de legutobb összekerültem egy sráccal aki kicsit talán(?) tapasztalatlan volt. és ő ilyn iszonyatos mennyiségű nyálat zúdított a számba h kis híján megfulladtam:D de megtanítottam.

sztem ez attól függ egyrészt h ki hogy szereti másrészt h mennyire van kiéhezve a partner:D

2010. jún. 10. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!