Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az, ha egy 23 éves fiú nem szerti a nyelves csókot?

Figyelt kérdés
Már rá is kérdeztem nála, hogy miért van ez, de azt mondta az előző barátnőjével sem szerette, túl nyálasnak találja. Érdekes módon a barátom mellett én is megszerettem az egyszerű nyelv nélküli csókot. Csak az ajkak érintkeznek és az is nagyon jó. Csak szeretném tudni, nincs-e valami negatív oldala ennek. Ez jelentheti azt, hogy nem szerelmes eléggé, vagy nincs benne elég nagy szenvedély irántam. Vagy csak egyszerűen ő így szereti és kész?!
2010. jún. 9. 22:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

párom is ilyen,eleinte fircsa is volt,mert előtte minden pasi majdnemhogy lemászott a torkomon...

ő nem ilyen,megszoktam,megszerettem igy a csókot

és engem biztos hogy ezerszer jobban szeret mint az összes előttelevő pasi együtt...

ha nem zavar,hogy nem nyálaztok össze mindent,akkor lépj tul ezen,felesleges ilyenen gondolkodni

22/N

2010. jún. 9. 22:58
 2/22 anonim ***** válasza:
78%
18 és valahogyén se tolerálom. 18F
2010. jún. 9. 23:02
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Én lány vagyok, de én sem szeretem. Nem szeretheti mindenki ugyanazt, szerintem nincs semmi probléma vele (velünk).
2010. jún. 9. 23:06
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Veled kéne összeismerkednem :D Utolsó
2010. jún. 9. 23:12
 5/22 anonim ***** válasza:
82%
Én is jobban szeretem a kis puszikat, nyelvnélküli "száraz" csókokat, de pl. szex közben igazán jól tud esni egy nyelves csók.:) 21L
2010. jún. 9. 23:21
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
en sem szeretem, mikor tul nyalas...az ajkahoz hozza erni is erotikus lehet, ha kivanod a parod, nem kell mindig a szajaban turkalni....a valtozatossag a lenyeg. ez is jo, az is jo
2010. jún. 9. 23:27
 7/22 anonim válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval. 19F
2010. jún. 9. 23:27
 8/22 anonim válasza:
61%
18F / nem tolerálom énsem.. indulj ki azokból akik az utcán nyalják egymást. Nem vmi szép látvány..
2010. jún. 9. 23:44
 9/22 anonim ***** válasza:
61%
attól függ. akkor jól esik, amikor be vagyok indulva. de egyébként én sem szeretem a nyelves csókot. 23/L
2010. jún. 9. 23:59
 10/22 anonim ***** válasza:
67%
utolsó vagyok. sőt, kifejezetten utálom, ha valaki az első csóknál nyelves csókot ad. az olyan közönséges. semmi romantika.
2010. jún. 10. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!