Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az az eset amikor a kisugárzás elnyomja a külső semmilyenségét?
szerintem én ez a kategória vagyok..nem csúnya de nem is szép..jó belső értékek... és vhogy nem értem miért kedvesek velem olyan sokan..holott ha tükörbe nézek nem vagyok nagy szám
csak azért kérdezem mert ha ez így létezik akkor itt sokaknak adunk reményt a pártalálásra..
25f
#8 Szép mosoly nem azt jelenti, hogy patyolat fehérek a fogai, vagy tökéletesen rendezett fogsora van, amire minden fogorvos büszke lenne. Ott kezdõdik, hogy kifejezõ a mosolya, akár tökéletlen fogakkal is szépnek tarthatom a mosolyàt, ellenben nem szép a mūmosoly, hiába vannak az illetõnek tökéletes fogkrém-reklám fogai, szája, stb.
Az lehet, hogy egy elhanyagolt, ronda emberre nem mondják, hogy jó a kisugárzása, de nem kell annyira szépnek sem lennie ehhez, ellenben egy gyönyörū porcelánbaba kinézetū ember lehet üres, semmitmondó számomra. Tehát valamennyire szép az, akinek jó a kisugárzása, de nem mindenkinek van kisugárzása, aki szép. Nem tudom mi olyan érthetetlen ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!