Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tetszik nekem, valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik nekem, valami mégis vonz benne. Mi van velem?

Figyelt kérdés

A kérdés lehet kicsit vicces lesz, de én jelenleg nem tudok kiigazodni magamon.

Hátha nektek sikerül :)

Az egyik kollégám eléggé hajt rám.

Ha napközben találkozunk a munkahelyen rögtön megragadja az alkalmat hogy mellém kerüljön és beszélhessen velem.

Illetve majdnem naponta rám ír facebookon.

Nem nyomul, de nyilvánvalóan

udvarol.

Az elején rettenetesen zavart ez az egész.

Kerültem a munkában is..látni sem bírtam a pasit.

Egyfajta haragot és ellenszenvet éreztem iránta, még csak visszaírni sem akartam Neki, nem hogy veszélgessünk személyesen :D

Aztán elkezdtem neki visszaírni...és mára 1hete azt veszem észre hogy rendesen várom hogy lássam és élvezek flörtölni vele.

Amit nem értek, mert totál nem az esetem külsöre.

Egyenesen taszít.

Ugyanakkor mégis vonz szexuálisan.

És nem merek a szemébe nézni, ami nálam ritka eset. :D

Igaz ma sikerült és elcsodálkoztam milyen szép a szeme....

Van benne valami vad, valami leirhatatlanul férfias, valami eszméletlen izgató.

Mégsem tudom hogyan lehetne bármi is, mert egyéjszakás nem vagyok, járni meg nem tudnék vele.

Komolyan nem értem saját magam.

Nekem pont az Ö ellentétei jönnek be.

De akkor mi van velem?

Bekattantam?? :))

26N

2018. márc. 12. 11:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nagyon is működik köztetek a kémia, valószínűleg ezért vonzódsz hozzá annyira.
2018. márc. 12. 13:26
 12/15 A kérdező kommentje:

Koszonom utolso

Igen..en is erre tippelek :D

2018. márc. 12. 14:13
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

igen, érthető, nem vagy egyedi eset, nagyon sok lány, főleg ha maga alatt van, vagy egy ideje nincs senkije nyitott az olyan udvarlókra, akik kicsit lerázhatatlanok és nem az esetük, azért, mert ő az egyetlen ember aki aktívan, sok negatív élmény ellenére is törődik, kíván, udvarol ami a lányoknak egy nagyon vonzó tulajdonság tud lenni.

Ezért érdemes pasiként kitartónak lenni.

Azért kezdesz szexuálisan is vonzódni hozzá, mert érzed rajta, hogy ő kíván téged, nagyon meg akar kapni és úgy szeretne téged bálványozni mint egy istennőt. Ez persze imponál és gerjeszt. Az, hogy nem az eseted és kicsit kiakadnának a többiek pedig csak hab a tortára, sokan szeretik a meg-nem-értett és titkos, "nem-illik" szerelmet és nagyon sokan gerjednek erre szexuálisan is.

Egy dolgot azért had mondjak el a pasiról: Nem te vagy az egyetlen akinek udvarol. Ő egy spíler, aki tudja, hogy ha elég sokszor piszkál, akkor egyszer szerencséje lesz. És sosem egy lányt piszkálnak, több vasat tartanak a tűzben, várják, hogy az egyik visszajelezzen nekik. Általában önteltek, beképzeltek, kis köpcösök, nem a legjobb pasik, akik valami bajukat (lelki/testi/társadalmi) akarják titkolni és beképzelik magukat Casanováknak. Emellett nagyon félnek a komoly kapcsolatoktól, félnek a házasságtól és a gyerekneveléstől. Szeretnek ígérgetni és ajándékokkal elhalmozni, szóval ne lepődj meg, ha már 1 hét után közös wellness nyaralást tervez és mellé vesz egy nyakláncot is. Szeretnek dominálni az ágyban, letámadni, de mellette isteníteni, magasztalni. Nem röstellnek kényeztetni, de nagyon is elvárják, hogy vissza kényeztesd őket. Tipikusan van valami kis mániájuk (ivás/játék/gyűjtés/stb), megfelelési ingerük (muszáj az utolsó szót megszerezni/feltűnési viszketettség/barátokat vagy ellenségeket szerezni)

Szeretőnek jók, kapcsolatnak nem. Probléma nélkül összetörik a szíved és nem érzik rosszul magukat, ezért ha bele is mész egy kapcsolatba és végighallgatod, hogy mennyire te vagy a tökéletes nő, ne éld annyira bele magad, hogy ha pár hónap múlva szakítasz, akkor ne légy a padló alatt.

Amúgy meg házi nyúlra nem lövünk!!!

2018. márc. 12. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a férfi? Azért azt is oda írhattad volna.
2018. márc. 12. 21:30
 15/15 A kérdező kommentje:
29
2018. márc. 12. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!