Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik nekem, valami mégis vonz benne. Mi van velem?
A kérdés lehet kicsit vicces lesz, de én jelenleg nem tudok kiigazodni magamon.
Hátha nektek sikerül :)
Az egyik kollégám eléggé hajt rám.
Ha napközben találkozunk a munkahelyen rögtön megragadja az alkalmat hogy mellém kerüljön és beszélhessen velem.
Illetve majdnem naponta rám ír facebookon.
Nem nyomul, de nyilvánvalóan
udvarol.
Az elején rettenetesen zavart ez az egész.
Kerültem a munkában is..látni sem bírtam a pasit.
Egyfajta haragot és ellenszenvet éreztem iránta, még csak visszaírni sem akartam Neki, nem hogy veszélgessünk személyesen :D
Aztán elkezdtem neki visszaírni...és mára 1hete azt veszem észre hogy rendesen várom hogy lássam és élvezek flörtölni vele.
Amit nem értek, mert totál nem az esetem külsöre.
Egyenesen taszít.
Ugyanakkor mégis vonz szexuálisan.
És nem merek a szemébe nézni, ami nálam ritka eset. :D
Igaz ma sikerült és elcsodálkoztam milyen szép a szeme....
Van benne valami vad, valami leirhatatlanul férfias, valami eszméletlen izgató.
Mégsem tudom hogyan lehetne bármi is, mert egyéjszakás nem vagyok, járni meg nem tudnék vele.
Komolyan nem értem saját magam.
Nekem pont az Ö ellentétei jönnek be.
De akkor mi van velem?
Bekattantam?? :))
26N
Igen, bekattantál, noszensz kérdés. Ha pontosan tudod, hogy nem akarsz együttlenni vele, akkor fölöslegesen pörögsz ezen.
Lehet, hogy az a baj, hogy nincs jobb dolgod, mint ezen gondolkodni értelmetlenül, vagy nincs más férfi a kilátásba.
Vagy lehet, hogy tipikus attention-seeker nõ vagy, nem akarsz semmit, de attól még élvezed a figyelmét. Mindenesetre értelmetlen kérdés.
Koszi utolso.
Meg jo hogy te ennyire tisztaban vagy magaddal :)
Ennek igazan orulok.
Eljenek a kiegyensulyozott emberek :D
Gondoltam arra is hogy mivel régóta vagyok szingli, csak a szex vonz benne.
De arra bármikor találnék pasit ha akarnék.
És mással szemben nem érzem ezt a pradoxont mint nála
A kérdés vastag betűs részét elolvasva azonnal tudtam, hogy nő vagy. Amin meglepődtem, hogy nem 18, hanem 26...
DE, TETSZIK. Ennyi. Felesleges túlbonyolítanod. Nőj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!