Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ha elitélitek a sziliko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha elitélitek a szilikont akkor szeretitek a logó melleket?

Figyelt kérdés
Arra hivatkozva hogy mégis csak az a természetes!
2018. márc. 12. 10:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
41%

Már ha bárkit érdekel is egy férfi véleménye:

Nekem jobban számít, hogy valakinek nőies testalkata legyen, mint hogy milyen melle van, de ha már itt vagyunk, akkor én a tenyérnyi méretű nem lógós melleket preferálom.

Testalkaton belül talán a derék/csípő/fenék ami jobban érdekel, de meg nem tudnám mondani milyen arányokkal, vagy számokkal, ami viszont igaz, hogy sportos lányoknál jó szokott lenni.

Összességiben ez a kérdés ugyanaz, mint ha a salátapunciról szólna, ha ruha van a nőn, akkor nem lehet semmit megállapítani, ha meg nincs rajta ruha, akkor valószínűleg van jobb dolgom, mint azon filozofálni, hogy mekkora/milyen a melle vagy a szaporodószerve valakinek.

2018. márc. 12. 18:15
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
#21: Ez a gyk. Itt egy férfi véleménye annyira érdekli csak a női válaszolókat, hogy nyomjanak rá egy piros kezet.
2018. márc. 12. 18:26
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Mondtam én... És kaptam is pár piros kezet. És egy csomó másik értelmes, elfogadó válasz is kapott.

Ismétlem, "kedves" pontozók: A legkisebb gond veletek a melletek. Emberileg vagytok nullák.

2018. márc. 12. 19:53
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Már miért lenne természetes a lógó mell? x) Persze nyilván vannak, akiket olyannal áldott meg a sors, de azért nem ez az átlag... amúgy - ahogy azt valszeg te is tudod - a normálisan, természetes hatásúra megcsinált szilikonmellekkel nem szokott gond lenni, csak hát a szó hallatán legtöbben a felfújt focilabdákra asszociálnak, ami valóban nem túl esztétikus. Az egyik válaszoló által linket képek kb. 70%-a teljesen jó, nem undorítóan eltúlzott, felfújt műcsöcs.
2018. márc. 13. 06:39
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nagy mellet a gravitáció lehúzza. Mint a heréket. Arra bezzeg nem kell heretartó.
2018. márc. 13. 08:20
 26/29 anonim ***** válasza:
Hát, feleségemnek D kosaras melle van, és egyáltalán nem lóg, konkrétan a linkelt képeken lévő “utána”-fotókra hasonlít... lehet, hogy majd lógni fog, nem tudom (és nem is érdekel, főleg nem annyira, mint ahogy a legtöbb nő gondolja). Ezt most csak azért írom, mert már megint törvényszerű kinyilatkoztatást írtok valamiről, ami nem az.
2018. márc. 13. 12:22
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy a heretartós kommented már csak azért sem passzol ide, mert

a, ruhában a herék amúgy sem látszanak, ellentétben a mellekkel, pontosabban a mellek formájával/lógásával/nem lógásával

b, egyáltalán nem kell melltartót hordani, lexarjuk. Ez a Ti mániátok, nem a miénk

c, a nők közel sem találják olyan erotikusnak a heréket, mint a férfiak a melleket - gondolom ezért hordjátok a melltartókat, meg pushápoljátok meg mittudomén... senki sem kérte, ti magatok csináljátok magatoknak.

2018. márc. 13. 12:29
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért kell melltartót hordani, mert qrvára fáj, ha mondjuk nagy mellel szaladsz. Mintha le akarna szakadni.

A másik meg, ha már a here ennyire undorító, milyen jogon szólják le a melleket a pasik? Nem is tartásra kell a heretartó, bár nem ártana, hanem elrejtésre.

2018. márc. 13. 21:52
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy hidd el, kiröhögnek a pasik, ha nagy, lógó mellel, ami ezek szerint csak nekem van, nem hordasz melltartót. Lehet, hogy téged nem érdekel, nekem ezzel van tapasztalatom.
2018. márc. 13. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!