Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha elitélitek a szilikont akkor szeretitek a logó melleket?
Már ha bárkit érdekel is egy férfi véleménye:
Nekem jobban számít, hogy valakinek nőies testalkata legyen, mint hogy milyen melle van, de ha már itt vagyunk, akkor én a tenyérnyi méretű nem lógós melleket preferálom.
Testalkaton belül talán a derék/csípő/fenék ami jobban érdekel, de meg nem tudnám mondani milyen arányokkal, vagy számokkal, ami viszont igaz, hogy sportos lányoknál jó szokott lenni.
Összességiben ez a kérdés ugyanaz, mint ha a salátapunciról szólna, ha ruha van a nőn, akkor nem lehet semmit megállapítani, ha meg nincs rajta ruha, akkor valószínűleg van jobb dolgom, mint azon filozofálni, hogy mekkora/milyen a melle vagy a szaporodószerve valakinek.
Mondtam én... És kaptam is pár piros kezet. És egy csomó másik értelmes, elfogadó válasz is kapott.
Ismétlem, "kedves" pontozók: A legkisebb gond veletek a melletek. Emberileg vagytok nullák.
Amúgy a heretartós kommented már csak azért sem passzol ide, mert
a, ruhában a herék amúgy sem látszanak, ellentétben a mellekkel, pontosabban a mellek formájával/lógásával/nem lógásával
b, egyáltalán nem kell melltartót hordani, lexarjuk. Ez a Ti mániátok, nem a miénk
c, a nők közel sem találják olyan erotikusnak a heréket, mint a férfiak a melleket - gondolom ezért hordjátok a melltartókat, meg pushápoljátok meg mittudomén... senki sem kérte, ti magatok csináljátok magatoknak.
Azért kell melltartót hordani, mert qrvára fáj, ha mondjuk nagy mellel szaladsz. Mintha le akarna szakadni.
A másik meg, ha már a here ennyire undorító, milyen jogon szólják le a melleket a pasik? Nem is tartásra kell a heretartó, bár nem ártana, hanem elrejtésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!