Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha elitélitek a szilikont akkor szeretitek a logó melleket?
" Tudod, egy sportos nõnek nincs különösebben ilyen problémája...." Öcsém...ha tudnád hány sportoló nő csináltatja meg a mellét. Tudod a mell zsírból áll nagyrészt.
Nekem nagy melleim vannak, örököltem. Igen, van esésük. Eddig egy férfi kötött bele durván, az első barátom, aki megemelte, hogy így kéne állniuk, meg különböző megjegyzéseket tett rá. Miközben én is elküldhettem volna fogászatra, vagy hajbeültetésre, esetleg szemkorrekcióra ( kancsal volt).
A mostani barátom imádja. Nem azzal van a bajom, hogy valakinek nem tetszik, sőt...megértem ha valakinek nem tetszik. Csak normálisan is ki lehet fejezni a véleményt, gondolom nekik sem esne jól a pénisz formájának, méretének durva szavakkal való illetése.
Amit Dolus írt, abban van valami, engem főképpen (pár tahó kivételével) nők frusztráltak ezzel. Mert gyerekkoruk óta sajnos erre szocializálják a nőket, de ahogy írta Dexter, a férfiaknak is megvan az ilyen keresztje.
Sokszor nőktől olvasok itt is vulgárisabb testgyalázást.
Amúgy elképesztőek vagytok, hogy a férfiak vizuális lények, mégis eddig senki nem vette a fáradtságot hogy képeket linkeljen.
Esetek, amikor 100%-ban rohadtul felesleges volt megcsinálni a szilikon mellet. Balra az előtte, jobbra az utána.
Itt a legtöbb felesleges volt:
Itt:
"Ha elitélitek a szilikont akkor szeretitek a logó melleket?"
Ebben nincs túl sok logika. Lógó mellre általában a felvarrás szokott használni. Szilikon mell is lóghat idővel. Nem a mellfelvarrásra gondoltál?
Amúgy a pasik többsége nem ájul el a szilikonmellektől. Általában elég természetellenesen festenek és a környezetemben is a férfiak többsége azt mondja, hogy a természetesen enyhén lógó melleket szereti a legjobban.
Ami nekem nagyon durva, az ez:
"Magyarázhatod a férfiaknak, hogy akinek nagy a melle, annak huszonévesen se áll úgy, mint egy felpumpált gumilabda.
Ők az óriási, de feszes melleket szeretik."
"Szerintem meg sok pasi,a kicsi de formás melleket sokkal jobban szereti.."
Öhm... Jól vagytok? Vicces, hogy kb. naponta jön pár női felhasználó, aki elsírja, hogy PONT az ő melleit és PONT az ő alkatát nem szeretik a férfiak. Aztán jön egy másik, más mellel és alkattal és PONT az övét nem. A végére kihozzátok, hogy a férfiak nem is szeretik a melleket? :D
Nem érzitek, hogy kínosak ezek az állításaitok?
Az csak extra plusz, hogy teljesen normális válaszok meg le lettek pontozva. Nem, "kedves" ilyen kategóriájú női felhasználók. Nem azért nem szeretnek titeket különösebben a férfiak, mert ilyen vagy olyan melletek van, hanem azért, mert rosszindulatúak és átgondolatlanok vagytok.
"Ne manipuláljátok tovább a nőket, mert már így is gyerekkoruk óta ezzel mossák az agyukat."
Ezt elsősorban a nőkkel kéne közölni. Nem láttam még olyat, hogy egy férfi szétoltott volna egy nőt, mert smink nélkül mert megjelenni valahol. Ellenben egy csomó nő kibeszélte érte. És sorolhatnám a hasonló dolgokat... Főleg, hogy itt is naponta írják, hogy a férfiak elvárásai mennyire alacsonyak. A nők manipulálják egymást és versengenek egymással, olyan kijelentésekkel, amiket ráhúznak a férfiakra.
"Éreztessétek velük, hogy úgy szépek, ahogy vannak, és nincs szükségük se szilikon csecsre, se sminkre, se semmire. Sose fogjátok tudni így elfogadni magukat, és egész életükben azzal fognak foglalkozni, hogy megfeleljenek nektek és a szr elvárásaitoknak."
Rengeteg lány BARÁTOMMAL éreztetem. Nem, nem csak azzal, akivel párkapcsolatban vagyok. Tudod, hogy hány nőt érdekel? Egyet sem. A többség bemantrázza magának a saját kis dolgait és eléldegél az önbizalomhiányával.
Az elvárásokkal most akkor mi legyen férfiként? Ha egy férfinek nagyok az elvárásai, tiszta gáz, hogy elmer várni dolgokat nőktől. Ha alacsonyak, akkor tiszta gáz, hogy nincsenek elvárásai. Oké... Akkor most mi van?
"A férfiak máshogy vannak. Pl elhitetik velük, hogy pénz és autó kell ahhoz, hogy valakinek barátnője lehessen. Vagy hogy ki kell gyúrnia magát az embernek ahhoz, hogy egyetlen nőnek is tetsszen. Ez is egy hatalmas bromság. Ez a sok megfelelési kényszer alapjaiban mérgezi a társadalmat."
Ezt a férfiak többsége látja és tapasztalja. Ilyen szintű igényeket támaszt velük szemben a legtöbb nő.
Nekem a semmiből lett 12 éves koromra C kosár. Most E. Soha az életben nem állt sehogy. Nem csak enyhén lóg, hogy még pont szexike legyen. És nem csak úgy látom, van a ceruza teszt.
De az is biztos, hogy soha nem vetkőzöm le férfi előtt. Nekem nem hiányzik az.
"Nem mondtam, hogy a férfiak nincsenek manipulálva."
Én se azt mondtam, hogy nem mondtad, hanem azt furcsállom, miért nem kardoskodsz ennyire a társadalmi igazságosság jegyében, amikor már a nők támasztanak igényeket bizonyos kérdéseknél? A vak is látja, hogy csak a férfiaknak szánt ízlésbeli kérdéseknél jelentek meg, és nagyjából mindig az a nagy bölcsességetek, hogy a "férfiak csúnya elnyomók, a nők szegény elnyomottak".
"A férfiak máshogy vannak. Pl elhitetik velük, hogy pénz és autó kell ahhoz, hogy valakinek barátnője lehessen. Vagy hogy ki kell gyúrnia magát az embernek ahhoz, hogy egyetlen nőnek is tetsszen. Ez is egy hatalmas baromság."
Hát így ebben a formában, ahogy te állítod, tényleg méretes baromság, csak éppen ha hozzátennéd azt a kifejezést, hogy ezekkel "nagyobb az esélye" egy barátnő szerzésnek, akkor már nem baromság, hanem a többség által szerzett általános tapasztalat, ami alól nyilván van kivétel, de abból van a kevesebb (ezért kivétel).
KOrábban zsigerből ellene voltam a szilikonos mellnek, míg nem lett egy ilyen barátnőm. Nagyon szépen megcsinálták neki, semmi túlzás, teljesen természetesnek tűnik, kivéve hogy 43 éves és nem kell melltartót vennie. Fantasztikusan szép, kerek feszes melle van.
Most az a véleményem hogy ha valakinek nagyon lelóg vagy nagyon picike, ha van pénze és szeretné is akkor csináltassa meg. Esztétikailag szebb, ha nem mondja el hogy szilikonos észre sem veszik.
én a sportos lányokat szeretem, és ha sportosak, akkor a mellük is szép, még ha lógnak is
szilikont semmi képen, de megértem, hogy ha valakinek tényleg problémás a dolog, akkor ő megműti, csak azt nem értem, amikor valakinek teljesen normális műti meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!