Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butaság ezért egy idősebb férfivel megpróbálni?
24 eves vagyok, volt egy 5 éves kapcsolatom. Utólag kiderült, hogy megcsalt. Emellett többször megütött és kétszer nagyon megvert.
Szakítás után félévvel megint lett egy komolynak tűnő dolog, de o is megcsalt.
Régebb óta ismerem ezt az idősebb férfit/46 eves/. Régebben is próbált udvarolni nekem, de nem foglalkoztam vele.
Szimpatikus volt egyébkent, de idősnek gondoltam.
Nem akarom "eltitkolni" azt sem hogy van egzisztenciaja, ami bevallom azert tetszik is.
Szerelmes nem hiszem , hogy lennek bele.
Szerintem jól tudnám vele erezni magam, de kicsit érdek kapcsolat is lenne.
Szerintetek ennyi csalódás után nagyon csúnya dolog lenne ha adnék ennek egy esélyt ?
Ugyanaz jutott eszembe, mint az 5-ösnek. Eddig is f..szán választottál, nem meglepő, hogy megint egy eletképtelen döntést készülsz hozni. Ami nyilván csak azért, mert gazdag meg már udvarolt is a csávó, rossz döntés, nah de te tudod. Én nem csinálnám.
Én először elgondolkoznék azon, miért választottam eddig ilyen idiótán, majd megkeresném azt, akivel igazán boldog lehetek. De ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!