Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már így? Szived szerint bánod h szakítottál, eszed szerint tudod h semmi jó nem lenne ha kibékülnétek. Mit tettél?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 18:58
11/12 anonim válasza:
én 3 év után otthagytam. Sok vaj volt már a fején, de szerettem. Nem mentem vissza hozzá akármennyire is fájt. 2 évig sírtam utána, bár sok barátom volt ezalatt az idö alatt. Nem bántam meg. Egy r*hadék, tapló, pénzes f*szfej lett, aki mindenkit eltapos. Sose lettem volna boldog mellette. Az az idöszak valóban fájdalmas amíg nem tudsz rá közömbösen tekinteni. Utána meg észreveszed, hogy milyen jó, hogy nem vele vagy. Fel a fejjel, az idö minden sebet begyógyít!:)
22/L
12/12 anonim válasza:
Szerintem ne menj vissza hozzá. Én egy srác után 1 évig sírtam, azt hittem nem élem túl hogy vége. Ismerkedtem srácokkal, de egyikbe se tudtam beleszeretni, mígnem megismertem a jelenlegi páromat, akinél szintén úgy tünt az elején hogy nem tudok szerelmes lenni, de aztán a kedvességével, figyelmességével, szerelmével, türelmével, napról-napra egyre jobban szerettem, és kb 5 hónap után jutottam el arra a szintre hogy teljesen bele vagyok habarodva és boldogabb vagyok mint valaha bárkivel. Nagyon örülök hogy vele vagyok és nem az exemmel. Nem szabad hátrafele nézni, előre nézz csak! Ráadásul az idő előrehaladtával hajlamosak vagyunk elfelejteni a rossz dolgokat, ami megtévesztő lehet. Én úgy érzem megtaláltam a hercegem.... te is előbb-utóbb megtalálod a tiéd, csak légy türelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!