Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hangsúlyosabb a nőnap mint a férfinap (november 19)?
Fene tudja, én Zoli haveromat felköszöntöttem már reggel, a nőnapra meg őszintén tojok, az Aldiban kapott mini-rózsát mosolyogva megköszöntem a pénztárosnak, ennyi, nem hoz lázba.
Csoki úgyis van otthon mindig, a párom meg figyelmes velem az év minden napján, nem vagyok kiéhezve az "extra törődésre", hogy a hetem fénypontja legyen, és valamiféle sztárnak érezzem magam, amiért valaki a kezembe nyom egy csokit :D
Egyébként nem tudom, ki hogy van vele, velem pl ma Facebookon folyamatosan jönnek szembe az ilyesmi posztok:
"Boldog férfiakat kìvànok, nônap alkalmából. ❤❤❤
Ma különösen nagy szeretettel köszöntöm Isten csodálatos teremtményeit, a FÉRFIAKAT! Hiszen ahogy NŐ nélkül nem lenne a világ, úgy FÉRFI nélkül sem létezne.
Megkülönböztetett szeretettel köszöntöm azokat a FÉRFIAKAT:
- Akik az év többi napján is észreveszik és szeretik bennünk a NŐT!
- Azokat a férfiakat, akik maguktól rájönnek arra, hogy a reggeli, az ebéd és a vacsora nem a hűtőben terem, valamint, az ingek, nadrágok, zoknik, gatyák és egyéb ruhadarabok nem öntisztulósak és nem is önvasalósak.
- Azokat a férfiakat, akik bármelyik napszakban meghallják, ha felsír a gyermekük, még akkor is, ha az esti Eb döntő, hajnalig tartott.
- Azokat a férfiakat, akik elismerik, hogy nekik is vannak rossz tulajdonságaik, hiányosságaik, hogy nem mindig vezetnek a KRESZ minden szabályának megfelelően, és a parkolósávot néha ők is átlépik.
- Azokat a férfiakat, akik tudják, hogy nem lesznek kevesebbek attól, mert kimutatják az érzelmeiket, a fájdalmukat, az örömüket, a szeretetüket.
- Azokat a férfiakat, akik tisztában vannak azzal, hogy az ember testből és lélekből áll, és akik engedik látni a lelküket is, annak minden örömével, mosolyával, fájdalmával, könnyével együtt.
- Azokat a férfiakat, akik tudják, hogy néha egy ölelés és egy puszi a homlokra sokkal többet jelent, mint egy öl virág.
- Végül, azokat a FÉRFIAKAT, akik TUDJÁK, hogy egy nő attól lesz igazán NŐ, mert ő FÉRFI!
És ez fordítva is igaz! Ha nem kérdezzük meg naponta 40x telefonon, hogy hol jár? kivel van? mit csinál? Ha elismerjük, hogy értünk, családjáért dolgozik, és amikor hazajön, nem elszámoltatjuk, nem számon kérjük, hanem csak megkérdezzük milyen napja volt, és étellel, szeretettel hazavárjuk, akkor lehet, hogy kicsit szabadabbnak érzik magukat ők is, hiszen a FÉRFI nem a NŐ tulajdona, éppen úgy, ahogyan fordítva sem! A szeretet és a szerelem az, ami összeköti és egymás mellett tartja a FÉRFIT és a NŐT!
Nőtársaim! Boldog FÉRFIAKAT kívánok magunknak!
Uraim! boldog NŐKET kívánok Önöknek!"
meg:
"FÉRFIAKNAK NŐNAP ALKALMÁBÓL!
Nőnap alkalmából üzenem az összes Férfinak, hogy ugyanolyan fontosak vagytok, mint mi nők! És nagyon szeretünk Benneteket, úgy ahogy vagytok, hiszen Ti is vagytok néha morcosak, hisztisek, rosszkedvűek, házsártosak, de ez így van jól!
Köszönjük, hogy vagytok nekünk és, hogy lehetünk Nektek!"
...és hasonlók. A kommentelő nők pedig mélyen egyetértenek velük.
Szóval én nem látom azt, hogy a nagy tündöklés közepette megfeledkeznének minden másról. :)
Elismerni a másikat nem egyenlő a seggnyalással - szerintem. :)
Nő vagyok, és attól, hogy szerintem a férfiak (is) megérdemlik az elismerést, nem érzem úgy, hogy muszáj lenne megalázkodnom előttük.
Megfordítva pedig: nekem jólesik az elismerés (szerintem mindenkinek), de a popsinyalásra kifejezetten allergiás vagyok.
Ha valaki felköszönt ma egy szál virággal, azt nem tekintem a szolgámnak örök életre. :D
Szerinted amúgy a férfiak elnyomása az, hogy a cégek felsővezetésében átlagosan 25% a nők aránya az EU-ban? Szeretnék így elnyomva lenni :D
Istenem,ez a sok soviniszta,magát férfinak képzelő alak xD
Ez sajnos igenis így van, női és férfi munkavállalók bérezése között jelentős a különbség,ugyanolyan szakképesítés ellenére is,amit nem tartok fairnek hisz ha egyező a végzettségük és ugyanazt a munkát végzik,akkor a bérezés is egyenlő kellene,hogy legyen.
Azt pedig,hogy a gyereket az anyjánál helyezik el..én talán nem kérdőjelezném meg,hisz az esetek nagy többségében az anya tudja jobban,hogy mire van szüksége.
Korábbi nyugdíjbavonulás: hát talán engedtessék már meg a nőknek mindamellett, hogy fizikumban nem olyan erősek,mint a férfiak és hogy kihordtak,megszültek egy gyereket, ja és még otthon is letudtak egy második műszakot munka után, hogy picit korábban nyugdíjba menjenek :D
A korábbi halálozás és az öngyilkosság pedig a férfiak egyéni jogú döntése...tanultuk iskolában :D A férfiak korábban halnak meg, mert jobban elhanyagolják a szűrővizsgálatokat, egyebeket mint a nők, későn mennek orvoshoz...ugyanakkor veszélyesebb életet élnek,mint a nők...siker orientáltabbak, míg a nők a nyugalom megteremtésére törekszenek. Öngyilkosságnál ugyanez a helyzet. A férfiak biztosabb módszerre mennek, míg sok nőnél ez segélykiáltás.
Természetesen vannak normális férfiak, csak nagyon kevesen...és amíg olyan alakok jönnek velem szembe, akik nem adják meg a tiszteletet nekem, holott én megadtam nekik, addig tartom a véleményem és ki fogok mellette állni.
Szóval hadd legyen már ez az egy nap amikor kicsit a nők körül forog a világ,ne fájjon már ez annyira nektek, "férfiak" : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!