Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most mi? Erre mi a megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Erre mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy undorító dolgot tettem, de beleolvastam a messenger üzenetébe.

Én 22 éves lány vagyok, ő 29 éves férfi.

2016-ban találkoztunk először, messze laktunk akkoriban. Jelenleg már közel lakunk, egészen pontosan mondhatni nálam lakik.

Itt alszik majdnem minden este, együtt járunk bevásárolni, belead a lakbérbe, itt eszik, fürdik, alszik. Én csomagolok neki enni, innen indul, ide jön "haza". Besegít a házimunkába, takarít, mosogat, kiteríti a mosott ruhákat. Mégis azt írja egy csajnak, akivel mellesleg nem hiszem, hogy lehez köztük valami, mert van a csajnak párja, gyereke és a beszélgetés se tűnt olyannak... Szóval azt írta neki, hogy van egy csaj, akivel néha összefut meghogy még nem talált olyant, akiért érdemes lenne megállni. Akkor én mégis mi vagyok? Minek van itt? Miért jön ide és miért nem hagy? Többször is elküldtem, hogy ne keressen többet, de mindig keresett, jött.

Szex nincs minden nap, szóval az se lehet olyan nagy itt tartó erő. Ennyi szexet szerintem anélkül is összehozhatna, hogy engem " tart" magának.

Meg a megcsalással jön mindig, hogy ha megtenném, akkor többet ő nem jönne ide. Ha én csak egy csaj vagyok, akivel összefut, akkor miért érdekli mit csinálok?

Nincs pofám szóbahozni, mert utolsó senkiházinak érzem magam, amiért beleolvastam. Ez nem volt tőlem tisztességes...mégis teljesen kicsinál ez. Nem úgy viselkedik velem, mintha okom lenne aggódni, mégis...ki vagyok én neki? Ezek alapján senki.

2018. márc. 7. 23:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kihasznál. Dobd ki és szakíts meg vele minden kapcsolatot.
2018. márc. 8. 08:07
 12/18 anonim ***** válasza:

Még egyszer leírom: ő ilyen típus.

Nem azért kerest mást is, mert ő hütlen.

Lehozhatod a csillagot az égről, akkor is ezt fogja csinálni. Nem te vagy a hibás. Ő selejtes.

Ha gyereked is van, akkor főleg gondold meg kétszer, hogy ki lehet része az életeteknek.

Állj elé, és kérdezz rá, hogy mik a tervei. Nem is lakik nálad hivatalosan, csak majdnem.

Más területen felvállal? Bemutatott már bárkinek? Akkor mit mond, ki vagy? Facebook-on kint van, hogy kapcsolatban vagytok?

Egyáltalán tisztáztátok, hogy ez milyen kapcsolat?

Ültesd le és ezt beszéld meg vele.

Ha nem hajlandó kimondani, hogy egy pár vagytok, és veled tervez hosszú távon, akkor ez csak ennyi: barátság extrákkal.

2018. márc. 8. 08:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Jav: nem azért keres mást, te vagy kevés, hanem ő hűtlen.

Bocs.

2018. márc. 8. 08:14
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk facebookon kapcsolatban, az a része nem nagyon zavar. A családja egy része ismer (voltunk náluk), hallottak rólam a haverjai, tudják, hogy besegít, de lényegében ő teljesen benne van az életünkben, mi az övében nagyon kicsit.

Azt hiszem megpróbálom megbeszélni. Eddig is eljutnunk elég döcögős volt. Voltak nagyon mély pontjai is a viszonyunknak, ez a mostani mondható az eltelt másfél év legjobb időszakának. Ha az üzenete nem lett volna, igaziból semmi gond nem lenne. Arra is gondoltam, hogy direkt hagyta ott a telefont és direkt írt ilyent, hogy ha megnéztem, akkor tudja hogy úgyis fel fogom hozni.

Annyiszor mondtam már neki, hogy nem akarom azt, hogy bárkit is megszokjunk, megszeressünk, aki aztán gondol egyet és tovább áll... Szerinte viszont mindkettőnk előtt nyitott a lehetőség, hogy találjon valakit, aki miatt "lelép", mert ez mindig benne van. Persze, egy házasságban is benne van... De azért nem mondja azt az ember a másikra, hogy csak összefutnak.

2018. márc. 8. 09:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Nézd, ezek amiket leírtál, hogy miket megtesz, nem túl nagy áldozatok cserébe az érzésért, hogy van mellett egy biztos pont. Vannak emberek, akiknek erre szüksége van, annak ellenére hogy tudja, nem az az igazi úgymond. Én nem érzem át, mert nem vagyok ilyen (inkább vagyok egyedül), de ismerek ugyanilyet, aki inkább kitart és úgy csinál, mintha minden oké lenne, belül meg mégsem erre gondol, csak kényelmesen él kettecskén addig, amíg nem jön egy jobb.

Mi az a feltételezés, hogy direkt írta és hagyta elől?:D Ismered te a férfiakat? A nagy túróst, csak nem számított rá, hogy beleolvasol.

Ja, és azzal is számolj, hogy ha előadod a dolgot, ott fog hápogni és könyörögni neked, hiszen pont ezt a középszerű, de biztos pontot akarod elvenni tőle azzal, ha "szakítotok". Ne hagyd magad. Nem kellesz neki, jobb ha beletörődsz.

Ezek az emberek nem a szexért vannak csak a másikkal, bőven elég nekik egy biztos háttér és hogy nem egyedül vannak. A besegít a házimunkába meg még mindig kevesebb, mint amit tőled kap viszont, gondolom főzöl és mosol rá, blabla.

2018. márc. 8. 10:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Amiket elmondtál, fel lehet hozni színvallás nélkül is.

"Figyi, eltelt másfél év, jó lenne megbeszélni, hányadán állunk? Tudom, hogy nem vagy szerelmes, de az életünk része vagy, és kíváncsi vagyok, mennyire gondolod komolyan a dolgot. Magam miatt is, a gyerek miatt is."

Valami ilyesmi. Nem kell kérdőre vonni, csak kérdezz rá, hogy mit gondol a kapcsolatról, "mégis mi vagy neki, minek van ott, miért megy oda és miért nem hagy". Ezekhez a kérdésekhez nem kell a kutakodás. Az együtt eltöltött idő pont elég alap rá.

2018. márc. 8. 11:23
 17/18 anonim ***** válasza:

"Szerinte viszont mindkettőnk előtt nyitott a lehetőség, hogy találjon valakit, aki miatt "lelép",..."

"...még nem talált olyant, akiért érdemes lenne megállni."

Magyarul nyíltan ki is mondja, hogy nem veled tervez hosszú távon, de addig jó vagy, amíg nem jön valaki jobb.

Csakhogy te erre süket és vak vagy, mert ragaszkodsz hozzá, hogy ha mindent megteszel neki, akkor egy pár lesztek.

Ez is egy taktika: türelmesen kivárod, amíg megtalálja álmai nőjét, és eldob. Addig se vagy egyedül.

2018. márc. 8. 12:19
 18/18 A kérdező kommentje:
Már kéreztem tőle ilyeneket, erre mindig válaszol is, de miew a végére ér elvesztem a fonalat.
2018. márc. 8. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!