Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett mostanában megoldás a nőknél az, hogy letiltják a "kéretlen" udvarlót?
Többször volt olyan, hogy próbáltam a maximumot kihozni az adott helyzetből. Annyira kedves voltam amennyire tudtam, meghívtam mindenre, viccelődtem, foglalkoztam vele, a cicáját is megetettem, minden.
Megszerettem, meghallgattam a zenéket amiket szeret, beleolvastam a könyvekbe, beszélgettünk. Mondhatni kicsit beleszerettem, de nem nyomultam.
Aztán egyszer csak letiltott.
Többé nem tudtam vele beszélni.
Abban a pillanatban hogy letiltott számára ez olyan volt mintha megrugdosott volna virtuálisan, hogy na takarodj és képszakadás.
Mélyen elszomorít ez az egész és sajnos egyre gyakrabban futok ebbe bele? Nem gondolják a nők ilyenkor, hogy ez gonoszság?
Könnyebb megnyomni a tiltás gombot, mint őszintének lenni, és tisztázni a helyzetet. Abba bele sem gondolva, hogy a másiknak ez milyen rossz érzés.
Amit én sem értek, hiszen emberek vagyunk, tudnánk beszélgetni normálisan, ha akarnánk...
Azért ez elég kemény.
Férfiből vagyok és nem a legérzékenyebb típusból, de amikor 1 hét beszélgetés + randi után letilt a csaj mint valami creep-et, egy kicsit azért mellbebasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!