Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LengyelAmina kérdése:
A bátyám barátja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Törvényszerűen a bátyám egyik legjobb barátját szeretem, aki mellesleg 8 évvel idősebb. (25 éves) Nekem eddig is idősebb férfiakkal volt kapcsolatom szóval a kor nem zavar. Sokszor találkozunk és a legutóbbi alkalommal kiderült ő is érzékeli a közöttünk lévő kapcsolatot, viszont a bátyámra való tekintettel tabunak számítok. Én is szeretem és tisztelem a bátyám, de úgy vettem észre mind a neki, mind a szüleimnek nem lenne ellene kifogása (akik már észrevettek valamit). Persze nem tudom mit beszéltek egymás között. Nem vagyok egy kimondós típus, inkább tettekkel szeretem kifejezni az érzéseimet. A barátaim arra bíztatnak mondjam el neki, hogyan érzek és, hogy mit szeretnék. Barátja biztos nem tudnék lenni, de nem akarom elveszíteni sem. Szerintetek mit tegyek?2018. márc. 6. 12:06
1/4 anonim válasza:
Beszéld meg a bátyáddal, ha jó a kapcsolatotok, kérj tőle tanácsot, hiszen az ő haverja, nála jobban senki nem ismeri és nem ciki egy ilyet elmondani a tesódnak, feltéve ha tényleg jóban vagytok. Ha pozitív irányt vesz a beszélgetés, és nem zavarja, akkor utána mondd el a haverjának. Szerintem így korrekt.
2/4 anonim válasza:
Beszéld meg bátyáddal, ez ne legyen akadály! Sőt semmi ne legyen akadály! És természetesen a pasival is meg kellene beszélni. :)
Hajrá! Szurkolunk!
3/4 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt a szitu. Őszintén engem nem érdekelt volna,hogy a bátyám mit szól hozzá,de a páromat érdekelte. Így amikor randizni kezdtünk Ők négyszemközt megbeszélték ezt. A bátyám úgymond áldását adta ránk.
Kiderült,hogy ennek még örült is.
9 éve tart a kapcsolatunk. :) ;-)
Sok sikert!
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. A bátyámmal körülbelül egy fél éve kezdett el a kapcsolatom jó lenni. Előtte nem tudtunk sok mindenben düllőre jutni. Nem nagyon szeret kommunikálni, de azt tudom, hogy nagyon félt. Próbálok vele finoman beszélgetni, hogy ne kapjon szívrohamot, de persze a 'baráttal' is beszélni fogok.
2018. márc. 7. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!