Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy fogadtátok el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy fogadtátok el, hogy a párotoknak gyereke van?

Figyelt kérdés
Én 25 éves vagyok, a barátom 32. Neki egy előző kapcsolatából van egy 10 éves kislánya, akivel tartja a kapcsolatot, és ritkán találkoznak (főleg mert az anyja nem engedi el hozzá, miattam).
2018. márc. 6. 10:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%

Soha nem tudnék elfogadni egy olyan gyereket,akit más szült,igy gyerekes pasi soha nem lesz a párom.És ez még csak az érzelmi rész,nem beszélve az anyagiakról,a közös kasszából fizetett gyerektartásról,születésnapi,karácsonyi ajándékokról stb. Nem dolgoznék más gyerekére.Ha van egy csepp eszed te se mész bele ilyesmibe.

25/N

2018. márc. 6. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:
89%
Először is próbálj meg normális viszonyt ápolni az anyával. Gondolj az ő helyzetébe, neki sem lehet könnyű egy számára idegen nő jelenléte a gyermeke körül. Azután győzd le a féltékenységet és ne akarj versenyezni vele. A férjemnek is van egy, az előző barátnőjétől. Ez egyáltalán nem könnyű helyzet, önbizalom, bizalom, nyugalom, empátia, önzetlenség és egy nagyon nagy szerelem kell hozzá. Nálunk működik, nem vagyunk rossz viszonyban az anyával (azért barinők sem), a férjemnél is szorgalmaztam a kultúrált viselkedést, a nyílt kommunikációt, meg az sem hátrány, hogy 180 km-re laknak tőlünk, bár amikor csak tudunk megyünk a gyerekért. Vele szemben is megértőnek kell lenned, akkor fel tudtok építeni egy baráti viszonyt. Ez nagyon-nagyon nehéz, a legtöbb embernek nem megy. Ha nem vagy képes ezekre, nem fogtok együtt maradni.
2018. márc. 6. 16:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Sehogy, nekem ez kizáró tényező, ha gyereke van, nem érdekel.

26N

2018. márc. 8. 11:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Én már idősebb vagyok mint te, és nekem is van gyerekem. Egyik barátnőmnek volt 2 éves fia. Örültem ha volt hármas programunk. Hiányzott is sokáig miután szakítottunk.

Volt egy másik barátnőm is 3 gyerekkel, ők nagyobbak voltak, de csak egy volt akivel együtt is éltünk egy darabig. Mindegyikkel nagyon jól kijöttem. Úgy látom ma is örülnek ha véletlenül találkozunk.

A nem-gyerekes barátnőim viszont egyik sem érezte át igazán hogy mit jelent a gyerek. Elvileg mindegyik azt gondolja, hogy ő igen, teljesen elfogadó. Amikor azonban egy kicsit is, és tényleg csak kicsit, alkalmazkodni kellett volna ehhez, akkor már zavarta őket.Az egy tipikus probléma, hogy egy gyerekhez bizony tartozik egy ex is, akivel normális esetben jó kapcsolatot ápolunk. 43F

2018. márc. 21. 11:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem elozo páromnak is volt egy 10 éves lánya akit ő nevelt . Odáig volt a gyerek értem . Imádott velem lenni és én is eldogadtam teljes mértékben . Míg az anyja ki nem oktatta .. na onnastol mintha kicserélték volna a gyereket . Pár hónapig ment ez míg nem feladtam ... nem volt már elég türelmem . Teljesen tönkre tette a kapcsolatunkat is ez . :(

A sors ironiája , hogy a mostani páromnak is van gyereke. Nekem ez a lecke jutott . Részben miattam lépett ki abbol kapcsolatbol .Nem vagyok a nő szive csucske szerintem . Még kicsi a gyerek igy nem láttam . Nagy meccs lesz ha már johetne a gyerek hozzank . Chh :)

2018. márc. 21. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!