Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szívat vagy tényleg akar vmit?
Sziasztok. Az a problémám, h a legjobb barátnőm pasija mostanság furcsán viselkedik velem. Amikor találkozunk, és együtt töltjük a délutánt (persze ott van a bnőm is), elkezd csókolózni a bnőjével, és engem kezd el fogdosni.... Aztán egyszer véletlenül a bnőjére nézett és azt mondta "Szeretlek ...(én nevem)" Most mit van? Akar tőlem vmit v csak szívat? Szerintetek? Jófej, szeretem meg minden, régen még tetszett is, de mivel a legjobb bnőmmel jár, nem jönnék össze vele. Ha rákérdezek, akkor csak nevetgél..
Segítség! Mit tegyek??
Megkérdezhetem,hogy te mégis minek vagy velük mindig? A barátnőddel külön is szervezhetsz programot,ha tényleg őt akarod látni és vele beszélni,ha pedig kettesben vannak,akkor nem kell fogni a gyertyát.
A srác pedig baromi komolytalan és élvezi,hogy két csaj is lóg rajta.
Nekem rögtön az jutott eszembe,hogy zavarja a pasit,hogy nincs kettesben a barátnőjével.
Pl.amikor a barátnődnek azt mondta,hogy "szeretlek" és közben a te neved mondta vagy amikor elkezdett téged fogdosni ezeket azért csinálja,hogy vedd már magad észre,hogy zavarod őket.
Csak egy példa.
Van 2 barátod Péter és Tamás
Kérdezel valamit kifejezetten Pétertől.pl.hol van a tej Péter?
Erre szinte rögtön Tamás válaszol ,hogy a tej ott van a hütőben.
Ránézel Tamásra póker arccal és mondod neki,hogy "Köszönöm a válaszod Péter"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!