Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok fiúnak tetszem és nem tudom kezelni?
Figyelt kérdés
Általános és középiskolában nem tartoztam a népszerűbb lányok közé. Most a korai 20-as éveimben járok. Nyilván változtam minden tekintetben, stílusban, alakra, mindenhogy... egyszerűen sokkal "szebb" lettem, és népszerűbb, nem akarom ragozni, és nem is akarok önelégültnek tűnni, de megvagyok elégedve magammal. Anno úgymond azt kívántam, bárcsak több srácnak tetszenék, de most meg annyi embernek tetszem, annyi ember szeretne velem kapcsolatba kerülni hogy megvisel idegileg... egyszerűen idegesítenek, irritálnak, túl sok... egyszerűen nem tudom kezelni a helyzetet. SOK! És egyáltalán nem érzem magam jobban. És most meg az zavar hogy a belsőmmel nem foglalkozik senki...
Férfiként hasonló cipőben járok. Fiatalabb koromban egyáltalán nem érdekeltem a nőket. Annyiban más az én esetem, hogy most sem.
2018. márc. 5. 16:08
12/25 A kérdező kommentje:
Pojéééén :D!!
2018. márc. 5. 16:19
13/25 anonim válasza:
Haha, én is így vagyok vele.
Voltam én már általános suliban az osztály legcsúnyább lányának is mondva. Egyetem alatt már uyganez a srác kiemerdt szemekkel csorgatta a nyálát és kért bocsánatot tőlem, amiért anno ilyen bunkó volt velem.
Nekem több éve párom van, szóval tudom kezelni a "törődést", szimplán csak jól esnek a random kapott (normális) bókok és ha észreveszem, hogy észrevettek. :)
Engem egy dolog zavar, az, amikor a munkahelyemen flörtölgetnek velem erősebben a kollégáim, kokrétan vagy hogy elkezdi az egyik majd jön a másik rákontrázva. Ezeknél mai napig csak meglepődök és nem tudok mit reagálni a körveudvarolgatásukra... :D
De bánni nem bánom, jól esik, sokkal jobb, mint "az osztály csúnyája" szerep.
2018. márc. 5. 19:22
14/25 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb gondod. Az a helyzet, hogy egyeseknek semmi sem jó. Ha túl sok a srác, akkor az a baj. Ha túl kevés, akkor az.
A helyzet az, hogy nem csináltál semmit, csak idősebb lettél és lett egy minimális stílusod. Egyetemen folyamatosan ezt látom: Bekerülnek a gólya csajok, megnő az egójuk és amúgy is széttépik őket a srácok, mire végeznek.
Azt meg hagyjuk, hogy a belsőddel senki sem foglalkozik. Válassz ki a friendzone-ból egy srácot, aki odakerült azért, mert foglalkozott a belsőddel. Gyere össze vele és probléma megoldva. Látni fogják, hogy van pasid, kevesebben próbálkoznak. Szívesen! :D
2018. márc. 5. 19:36
15/25 Bence_ válasza:
Hol jelzik ezt neked?
Ha csak elektronikusan akkor azt ki tudod kapcsolni.
2018. márc. 7. 11:45
16/25 anonim válasza:
Megtanulod egy idő után kezelni, nyugi. Viszont az egyik legnehezebb dolog, mikor sok jófej, vonzó, kedves, intelligens srác közül kell választanod, holott mindegyikkel jól érzed magad, és mindegyikben találsz valami szerethetőt. Nekem mindig ez volt a legnehezebb.
2018. márc. 7. 11:46
17/25 anonim válasza:
Fiúként én is pont így jártam. Egyszerűen túlságosan is menő vagyok. Esetleg alapíthatnánk egy "qrvajofejekvagyunk" klubot..
2018. márc. 7. 12:02
18/25 anonim válasza:
Szegénykém!Nagyon sajnállak.
2018. márc. 7. 12:21
19/25 anonim válasza:
Üdv a klubban .Én is ugyanebben a cipőben jàrok .Latom hogy sok mindenkinek tetszek és ez sok én mondjuk tartom a tàvolságot .Ha közelednek felém akkor nem mosolygok közömbösen viselkedek.De sokszor ez nem megy mert egyszerűen nem tudom leplezni mikor zavarba jövök .Egyszerűen nehéz .Régen nem kellettem még a kutyànak sem kinevettek a srácok stb most meg àllandóan megbàmulnak.:D
2018. márc. 14. 13:00
20/25 anonim válasza:
14-es pont ez is elég sztem.Megszokni hozzààllni hogy egyszerre több pasinak is bejössz előtte meg senkinek sem kellettél .Azért ehhez nagyon nehéz megszokni.:DAz ember azt gondolns hogy igen lessz egy pàrod akivel leéled az életed és egyszer csak màs is szeretne veled foglalkozni.Azért neakard megmagyaràzni hogy ez oltàri könnyű dolog .Ha egy senkiből sztàr leszel akkor hogy reagàlsz !?Azért az éremnek két oldala van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!