Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátomtól nem kaptam semmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomtól nem kaptam semmit?

Figyelt kérdés

Most volt a szülinapom és a barátomtól nem kaptam semmit.

Elmentünk étterembe,amit ő fizetett és itthon meglepiből hozott egy tortát. De semmi tárgyi ajándékot nem kaptam tőle.

Ez mit jelent?:/

18L

2018. márc. 5. 10:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Ne viccelj már, egy vacsi, meg egy torta nem elég?!

Más max egy szóbeni köszöntést kap.

29/N

2018. márc. 5. 12:53
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

Mit akarsz még ezen kívül?

Más örülne, hogy ilyen figyelmes párja van.

Gondolom te "csak úgy" alkalom nélkül nem fizetsz neki éttermi vacsorát és veszel neki tortát...

2018. márc. 5. 13:24
 13/19 anonim ***** válasza:

Ez bőven elég amúgy...

Ha tárgyi ajándékot szeretnél, akkor mondd meg neki, hogy szeretnél tőle kapni valamit, ami rá emlékeztet.

2018. márc. 5. 14:20
 14/19 A kérdező kommentje:

Én pl a szülinapjára elég drága koncertjegyet vettem pl meg mást is....

Jó az igaz,hogy étterembe nem vittem és tortát sem kapott tőlem.

Nekem fontosabb lenne valami tárgyi dolog,amit legőrizhetek....errw gondoltam. Nem vagyok nagyravágyó... de nekem fontosabb hogy legysn valami tőle ami megmarad

És nem értem mire írtátok páran hogy kamu

2018. márc. 5. 15:18
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
A koncert hol tárgyi ajándék? Nem kötekedni akarok, de akkor fogalomzavar van itt. Ha meg szigorúan nézzük már a fogalmat, a torta egy tárgyi ajándék.
2018. márc. 5. 15:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Az te vagy. Ő meg tortát és vacsit adott neked... És?

Mit tennél, ha egy élményt venne? Bele se merek gondolni...

Nálunk pl ez van. Élményt adunk egymásnak, közösen megyünk valahova, mert nem vagyok jó ajándékozásban. Lehet, hogy ő is ilyen.

Nem tudom, nekem már az sokat jelent, hogy gondolt rám, nemhogy vacsora, torta után még tárgyi ajándék után hisztizzek...

De majd megtanulod idővel, hogy sokkal többet jelent a minőségi együtt töltött idő, ami emlék marad, mint egy plüssmaci vagy nyaklánc.

2018. márc. 5. 15:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Tehát elvitt étterembe, meg kaptál tortát, de nem adott semmit.

Aha, hát én lehet egy szakítást is raktam volna a csomagba, amiért ilyen éretlen kislány vagy.

2018. márc. 5. 17:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Vibratort vettem volna neked utolag .. mert ezek utan tolem nem kaptal volna kulit..
2018. márc. 5. 20:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Hogy fulladnál bele az ajándékaidba.
2018. ápr. 1. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!