Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltam egy rossz dolgot. Ti mit tennétek?
Csináltam egy másik fb fiókot a párom tudta nélkül. Egy lánnyal többet beszélgettem rajta a kelleténél, sőt, még olyan képeket is küldtem neki magamról, amit nem kellett volna. Hozzáteszem, hogy abszolút nem akartam a másik féltől semmt sem. Nem is volt szándékomban. Adtam neki egy becenevet, amit abszolút nem vettem komolyan. Idővel le akartam törölni mindent és a páromnak elmondani. Ő akart velem találkozni, de én nemet mondtam neki. A párom rájött az ál fb-mre és ez miatt összevesztünk. Hiába bizonygatom neki, hogy semmit nem akartam a másiktól, ő nem hisz nekem. De tényleg nem akartam tőle semmit. Ugyan úgy szeretem a páromat, mint azelőtt. Ti mot tennétek a helyében?
F/26
Mármint a csajod helyében mit tennék?
Semmit, én is szeretek szexchatelni :’D
Kedves Kérdező!
Amikor elkezdtem olvasni az írásod, azt hittem, hogy tényleg egy tini ír, lévén ebbe a kategóriába írtál. Ha nem írod ki, hány éves vagy, eszembe se jutott volna.
Én az ő helyében - és lehet, ez durva lesz - keresnék egy felnőttet.
Ennél rövidebben és érthetőbben nem tudom leírni.
9/9
Ebben tévedsz. Nem akartam semmit. Ezzel semmilyen hátsó szándékom nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!