Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek eltartott férfiak?
Figyelt kérdés
Ugye ha egy nő fiatal és szép, akkor jogosan elvárhatja egy pasitól, hogy tartsa el, vagy legalább fizessen sokkal többet a közös életükbe. És ez általános is, rengeteg ilyet ismerek. Olyat viszont egy darabot sem ismerek, hogy egy férfit eltart egy nő azért mert fiatal és jóképű. Miért?2018. márc. 4. 14:51
21/26 anonim válasza:
"Ugye ha egy nő fiatal és szép, akkor jogosan elvárhatja egy pasitól"
Annyi.... oly sok út van, amit választhatnék, hogy leoltsalak.... Köszönöm, hogy vagy. Tanulj, kérlek.
22/26 anonim válasza:
Itt Svácjban pl sok helyütt apuka megy a gyerekkel "gyes"-re, mert ha a nő többet keres, akkor nem éri meg neki otthon maradnia.
23/26 anonim válasza:
Nagynéném eltartja a férjét.
Néném építészmérnök, a férje festőművész. Szép képei vannak, de nem egyedi, pár éve inkább csak csendéleteket másol.
A férj volt végig GYESes az unokatesóimmal.
24/26 anonim válasza:
én bár nem feleség vagyok, de a barátommal minden közös programunkat én fizetem.
26/26 anonim válasza:
De vannak. Az semmit nem jelent, hogy te egyet se ismersz. Én olyat is ismerek, akit betegség miatt tartanak el, olyat is, aki alkoholista és a nő nem tud kilépni a kapcsolatból, olyat is, aki lusta dolgozni, olyat is, aki valakit ápol és csak négy órâban tud mellette dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!