Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy férfi létemre sírok, mert neten megismertem egy lányt?

Figyelt kérdés

De egy ideje már nem beszélünk. Nagyon megérintette a lelkemet, de rosszkor léptem az életébe. Iszonyúan hiányzik, a beszélgetéseink is és olyan vagyok, mint egy vigasztalhatatlan kisfiú.

Ugye nem szerettem belé? Ti jártatok már így?

2018. márc. 3. 22:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
Én is megismertem egy lányt, sajnos nem akart távkapcsolatot, de nagyon sokat beszélgettünk és kívül belül álmaim nője. Miután elköszönt sírtam mint egy kisgyerek akitől elvették a nyalókáját.
2018. márc. 3. 23:24
 12/22 Bence_ ***** válasza:

"Miért írt olyanokat, hogy szeret engem, hiányzom neki, ragozva így-úgy?"

Mert akkor egy picit tényleg hianyzol neki. Jó érzés, hogy te hiányzol és nem a pasija.

Te is azért beszéltél vele mert neked jól esett.

Az már elvaras, hogy pl találkozzatok.

Maradj aki vagy, figyelj magadra azt csináld ami neked jó, elvárások nélkül.

2018. márc. 4. 07:52
 13/22 anonim ***** válasza:
Ööö... Hogy lehet egy netes beszélgetésbe beleszeretni?
2018. márc. 4. 07:55
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy ilyen lány pár éve! Felejtsd el mert az életbe nem fog keresni! Ha még te keresed akkor te leszel a nem normális zaklató!
2018. márc. 4. 08:01
 15/22 anonim ***** válasza:
Sajnos nem csak itt ilyen a nők egy része, hanem az életben is. Bár már velem is előfordult itt is sokszor, hogy ömlengtek, hogy milyen jó velem beszélgetni, hogy értelmes vagyok, aztán utána nyomtalanul eltűntek. Az életben is jártam már hasonlóképpen, egy távkapcsolatban élő csaj keményen adta a jeleket, és ha én simogattam őt, fogtam a kezét, akkor egyáltalán nem húzódott el, sőt amikor még kvázi randira is hívtam, először annak is örült, végül meg közölte, hogy ja, hát neki ott a barátja (holott addig hónapokig egy szót sem szólt róla, és én azt hittem, hogy már nincsenek együtt). Sajnos sok nő ilyen, nem kapnak elég törődést az aktuális párjuktól, vagy valaki felkelti az érdeklődésüket, de aztán gyávák lépni, vagy találnak valaki "jobbat", és téged eldobnak, vagy egyszerűen csak élvezik azt, hogy te körülrajongod őket, növelik az egójukat, de semmit nem akarnak. Ami az itteni ismerkedést illeti, nekem sincsenek túl jó tapasztalataim, elég sok flúgos csaj van itt is, meg általában olyanokba futottam bele, akikkel kb. semmire sem mentem, mert vagy hitegettek a találkozóval, vagy ha felvetettem, hogy találkozhatnánk, akkor csípőből hárítottak valami hülyeséggel (pl. hogy túl sokat tudok már az illetőről, és kellemetlenül érezné magát), netán nyomtalanul eltűntek. A másik véglet meg a hisztigép, volt olyan csaj is, akivel fb-on elkezdtünk beszélgetni, egyszer meg kapásból letiltott, mondván, hogy mi már közel kerültünk egymáshoz (ja, pár levél után), és milyen aljas dolog az, hogy ezek után más nőket ajnározok neki (csak mert feltettem neki egy kérdést egy lány viselkedésével kapcsolatban, egyébként is volt pár száz km közöttünk, szóval nem gondolkodtam volna vele kapcsolatban semmi komolyabban, ha ő igen, akkor miért nem mondta, én nem vagyok gondolatolvasó, de persze én lettem a hibás). A másikkal szintén itt beszélgettünk, elkértem a fb-ját, megadta, megjelöltem, jött a gmailben az értesítés, hogy visszaigazolt. Másnap délelőtt írni akartam fb-on neki, erre már nem tudtam, mert letiltott, és a profilját is elérhetetlenné tette előttem, minden ok nélkül, legalábbis nem kaptam magyarázatot arra, hogy ezt miért tette. Úgyhogy ezek után már én is ott tartok, hogy teljesen felesleges bárkivel is kommunikálni, úgyis ugyanaz a vége.
2018. márc. 4. 09:55
 16/22 Bence_ ***** válasza:

Így is bele lehet szeretni valakibe, mert jól erzed magad amikor beszélsz vele, hiányzik.

Azért azon gondolkodjatok el, hogy ha egy nő azt mondja, szia nekem másra van szükségem akkor azt el tudjátok fogadni?

Kevesen mondják ki és kevesen is kezelekik ezt normálisan.

Amit a másik mond, tesz az róla szól.

Ha ő eltűnik, letílt az az ő jelleme.

Időkérés is ilyen, van valamilyen igénye. Később simán kereshet, hiszen van olyan aki tényleg az érzéseiről beszél.

2018. márc. 4. 13:16
 17/22 A kérdező kommentje:
Bence, én elfogadtam, bármit kért, mondott. Ez több ennél részemről, tudatos, nem egójátszma.
2018. márc. 4. 14:30
 18/22 Bence_ ***** válasza:

Értelek, simán érezheted, hogy hozzád való.

De te mit tennél ha erzed, hogy szimpatikus valaki de tudod, hogy mást szeretsz?

2018. márc. 4. 19:36
 19/22 A kérdező kommentje:
Valószínűleg ugyanazt tenném, mint Ő. Nem is hibáztatom érte, egyszerűen csodálatos nőnek tartom a mai napig a korrektsége, egyenessége miatt.
2018. márc. 5. 13:06
 20/22 anonim ***** válasza:
#19: Már ha tényleg korrekt volt, nem pedig csak kibúvót keresett egy őszinteségnek látszó hazugsággal, mint oly sokan. Nem tudhatod, hogy tényleg nem lépett-e még túl a múlton, vagy egyszerűen csak ez volt a legegyszerűbb indok, amire hivatkozva lepattinthatott téged. Meghallgattad a siránkozásait, és ezzel betöltötted azt a szerepet, amire nála jó voltál, viszont arra már nem voltál elég jó, hogy ennél több legyen a dologból. Jobb is, ha elfelejted őt, ezek szerint csak kihasznált téged, mert elsírhatta neked a bánatodat, ő jól járt az egésszel, te viszont nem.
2018. márc. 9. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!