Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalt meg a barátnőm?
Figyelt kérdés
...ha minden rendben volt köztünk. (S ő jó csaj sokan akarják.) Többször is megcsalt. Mondták is nekem , hogy látták más pasival , de én nem hittem el, de mikor már többen is mondták meg el is járkált otthonról,már elég gyanús volt nekem is. Egy nap megnéztem a telefonján a Facebookját (amibe be volt lépve) és hát egy két pasival írogatott huncut dolgokról. Aztán én kérdőre vontam ,hogy hogy gondolta ezt,most lebukott, én pénzelem meg minden. Erre ő sírt és azt mondta hogy csak engem szeret és bocsássák meg neki, nagyon megbánta már , többször nem fog előfordulni, nem tudja hogy történhetett , egyszerűen elgyengült annyira nyomultak rá.2018. márc. 3. 21:04
11/13 anonim válasza:
lehet kicsi a farkad, vagy vékony, vagy nem tudod használni
12/13 anonim válasza:
Szerintem dobd ki csak a pénzedre hajt.
#9 szerintem 100 nőből 90 simán megcsalná a paliját büntudat nélkül és az a szánalmas hogy még le is dagadná h megcsalt hogy tovább élődködjön a pénzeden.
13/13 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok gazdag, egyszerű melós vagyok ,de mindig van egy kis ,,apróm" nem szórom csak úgy el a pénzt mint a nők
2018. márc. 4. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!