Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért hiszik el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért hiszik el, amit az Instagramon látnak és miért hasonlítják ahhoz az átlagos, hétköznapi nőket?

Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 19:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%
#9: Én nem dicsekednék azzal, hogy átbasztam másokat, de te tudod. Tény, hogy aki mindent elhisz, az sem kimondottan értelmes ember, viszont ettől még a hülyítőket sem menti fel semmi a felelősség alól.
2018. márc. 3. 21:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A tapasztalatlanabbak elhiszik, hogy tényleg úgy is néz ki az illető. Én a magam részéről több olyan lányt is ismerek, akinek van instája, és teljesen más egy jól beállított fénykép, és a valóság. Sokuk instán egy dögös csajnak néz ki, a valóságban meg tök átlagosak. Még olyat is ismerek, aki meglehetősen kövér, de az instáján nagyrészt az arcáról, meg jól beállított képek vannak kint, ami alapján ha csak azt látnám jóval jobb nőnek gondolnám. Talán egy képe van, ami relatíve a valóságot tükrözi.

Mondjuk ja egy tanács, a képek közül mindig a legrosszabbat érdemes kiválasztani, nagy eséllyel az lesz a legközelebb a valódi kinézetéhez az illetőnek.

2018. márc. 3. 22:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Aki manapság nem azt szidja, aki hazudik, hanem azt, aki elhiszi, az maga is hozzájárul a hazugság természetessé, elfogadottá válásához. :)
2018. márc. 3. 22:43
 14/18 anonim ***** válasza:
#15 mi van, ha én hazudok, de el is hiszem?
2018. márc. 3. 22:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Jogos a felvetés, de csak annyival egészíti ki az általam mondottat, hogy akkor sajnállak. :)
2018. márc. 3. 23:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert aki a kepet magarol csinalja ugy adja elo mint ha az pont o lenne nem is szerkesztet ... Ha lefenykepezed magad naturba minden + opcio hozza adasa nelkul akkor nem fogsz egy kamu kinezetet krealni magadrol. Amugy is ez az instagram a lelki nyomorult feltunesi viszketegsegben szenvedo emberek lakhelye ... nekem nincsen!
2018. márc. 3. 23:11
 17/18 anonim ***** válasza:

Erre csak annyit írok, hogy a hazugsághoz két fél kell: az, aki mondja és az, aki elhiszi.

Ez igaz a közösségi felületekre is. Ha valami nagyon mű, vagy mesterkélt, azért sok emberben megszólal a " vészcsengő".

2018. márc. 4. 02:30
 18/18 anonim ***** válasza:

"Ha valami nagyon mű, vagy mesterkélt, azért sok emberben megszólal a " vészcsengő"."

Ez igaz. De most arról van szó, hogy a jelenségért mennyire korrekt azokat hibáztatni, akiknél nem. Ha a választók hülyék, az persze nem rossz, de attól még a politikus hazugságának köszönhető. Akkor az a megoldás, hogy elfogadjuk, hogy a politikusok hazudnak, ezt mindenki tudja?

2018. márc. 4. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!