Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez egészséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez egészséges vagy mentálisan már tönkre ment? (haveromról van szó)

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta ismerem. 21 éves, eddig kétszer próbálkozott lányoknál, de sosem jött össze mindegyik alkalommal valamin összevesztek és ő annyira büszke, hogy nem kér senkitől sem bocsánatot, a lány meg ugye nem fogja felhívni, hogy bocsánatot kérjen tőle.

A lényeg az, hogy a sportolás a hobbija, és fél éve kijelentette, hogy neki soha sem kell barátnő sem rövid, sem hosszú távra. Reggel 4-kor kel és elmegy 1,5 órát futni és erősíteni, utána napközben még bemegy 2 edzésre (thai boxol). Aztán 2 órát teker még este. A maradék szabadidejében meg tanul vagy zenét hallgat. Már több mint 5 hónapja ezt csinálja.

Azóta megváltozott, nem nagyon láttam mosolyogni, hülyéskedni sem lehet vele.

Szerintetek még normális?

Bulizni nem hajlandó eljönni.

21/F

2010. jún. 9. 08:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Normális. Valószínű, hogy utoljára valaki nagyon összetörte lelkileg, és most magába van roskadva. Segítsetek, támogassátok és legyetek vele minél többet. Ne piszkáljátok azzal, hogy mi baja van, csak legyetek mellette.

Meg fog javulni, csak idő kérdése.

2010. jún. 9. 08:28
 2/4 anonim ***** válasza:
En is igy vagyok, csinalom a napi ket edzest annyi hogy en 5-kor kelek es nem thaiboxolok hanem gyurok. Nekem szimplan elegem lett abbol, hogy a legtobb lany akivel osszehozott a sors az egy p*csa volt. Bulizni sem szoktam eljarni, nem szeretek. Egyszeruen csak elege lehet neki is ebbol, bar az nem ok arra, hogy ne talalkozzatok. Viszont te zaklasd te hivogasd de figyelj arra, hogy oda hivd el ahova szeret menni, pl elsonek menj el vele futni. 5 honap meg nem hosszu ido en lassan 3 eve vagyok igy, azt meg hogy sohasem lesz kapcsolata ezt nem tudhatja... en remenykedem, hogy osszehoz a sors egy hozzamillo baratnovel.
2010. jún. 9. 08:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy normális. Nekem is kell néha szünet, mert elegem van. Ilyenkor nem kell senki, örülök, hogy jut időm magamra és nem függök senkitől!

Kell ilyen is néha, teljesen normális.

Egyébként pedig majd később úgyis megunja (ez lehet hónapok, évek kérdése is, változó) vagy majd jön egy olyan lány aki felkelti az érdeklődését és újra a régi lesz.

Nem kell emiatt aggódni. Kicsit bezárkózott, komolyabbra, határozottabbra vette a figurát.

HOgy ment volna már mentálisan tönkre? Ez teljesen normális dolog, millió pasitól hallottam már (kb. hasonló korban), hogy neki nem kell nő és végzett a nőkkel, befejezte stb.

Hagyd, ne akard összehozni senkivel és ne erőltesd rá.

2010. jún. 9. 08:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha valamit is akar a barátod a távoljövöben, akkor bizony a büszkeségét félre kell raknia és nem lesznek ilyenek.
2010. jún. 9. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!