Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szól be mindig a kollégá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szól be mindig a kollégám a külsőmre?

Figyelt kérdés

5 éve dolgozom együtt az egyik kollégámmal. Az elején nyomult rám, de akkor megbeszéltük, hogy köztünk semmi komolyabb nem lehet, mint barátság vagy jó kolléga viszony. Ezt tudomásul is vette.

Most közel 3 éve élek boldog élettársi viszonyban, jövőre esküvőt és babát is tervezünk.

A kollégám meg mindig kigúnyol hogy híztam,nem áll jól a hajszínem ami most van. Eddig mindig elvicceltem vele, hogy nem ért hozzá, másoknak tetszik, a páromnak is. De most már lassan napi szinten megy ez a beszólogatás, lekezelés amit nem tudok hova tenni.

2018. márc. 1. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy irigy p_cs. Mondd meg neki szembe, felnőtt módjára ezt. Ha nem válik be, akkor pedig a többiek előtt is. Ha az sem, akkor a szólj a főnöknek.
2018. márc. 1. 19:06
 2/8 Skaiiripa ***** válasza:
88%
Mert egy görény.
2018. márc. 1. 19:10
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Ilyesmit visszaszólnék:"Figyelj,attól még,hogy te egy irigy fax vagy,más még lehet boldog.És bizony én sem tetszek ám mindenkinek.ha meg nem tetszem,minek hajtottál rám anno?"
2018. márc. 1. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Mert hagyod neki.
2018. márc. 1. 19:20
 5/8 anonim ***** válasza:
20%

Engem azért érdekelne a kolléga szemszöge is, mert csak egy verziót hallottunk. 3 éve élsz kapcsolatban, 5 éve dolgozol ott, külső szemlélőként nem tudom, hogy a 3 éves kapcsolatod előtt volt-e akkor másik emberrel párkapcsolatod, illetve azt sem értem részletek hiányában, hogy, aki gúnyol és ha nem volt kapcsolatod miért nem adtál lehetőséget neki. A viselkedésével nem feltétlen értek egyet, de azt bátran mondhatom, hogy kitartó.

Nekem is volt egy ilyen kolléganőm, ennyire nem "durvult el" közte és köztem a helyzet, csak nem értettem akkor én sem, hogy milyen ürüggyel utasított el. Be kell látni, és ezt kiemelem, hogy nem csak a nők hibásak, hanem férfiak egyaránt is, hogy sokakból hiányzik, az a dolog, hogy gerinc. Én személy szerint elvárom, hogyha valaki elutasít azt a szemembe mondja meg, és nem lesz sem harag sem vita. Én az érintett hölggyel úgy jártam, hogy mivel nem adott konkrét választ elutasításra felvettem a legbunkóbb stílusomat nem beszéltem vele, és a társaságát sem kerestem, hogy ne legyen semmilyen érintkezés, ő rosszabbul viselte mint én, elment másik szakba és a közel múltban fel is mondott.

2018. márc. 1. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Valamilyen nagyon közvetett, de teljesen egyértelmű formában közölnöd kellene vele, hogy mivel ő magánemberként számodra egy senki, csupán csak kénytelen vagy vele együtt dolgozni, és nem több, ezért bármilyen külsődre vonatkozó magánvéleménye úgy, ahogy van, nem csak számodra, de általában véve teljesen lényegtelen.
2018. márc. 1. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
#5-ös, ne is haragudj, de olvasva a két történetet, a tietek teljesen másról szólt, mint a kérdezőé, mivel utóbbi elmondása szerint szó sem volt arról, hogy ő húzta volna bármivel is a kollégája agyát.
2018. márc. 1. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
78%

1) megpróbálhatod megbeszélni vele - nyilván ez lenne a legtisztább és egyenesebb megoldás

2) szó szerint egyszerűen levegőnek nézed kerülöd, egyből lerázod

3) nyilvánosan, hogy mások is hallják nagyon határozottan megmondod, hogy szálljon le a külsődre irányuló megjegyzésekkel

4) HR-nek vagy vezetődnek jelzed - legszükségesebb esetben, ha az előző kettő nem működik

2018. márc. 1. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!