Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki lehet még engesztelni a pasit valahogy?
Figyelt kérdés
Buliban találkoztunk, idegen volt, de én kezdtem el vele beszélgetni. Majd jelölt, irogatott, hogy mikor megyek ismét. Először még válaszoltam, de utána már nem, mert úgy éreztem nyomul, és annyira azért nem jött be, másrészt valami alakul mással. Utolsó írása ilyen "most nem kapok választ? :(" volt. Egy hónap után megint ott volt buliban, de nem köszönt, igaz véletlenül egymásra néztünk, de levegőnek nézett. Néztem facebook-ot, törölt... biztos jól megsértődött. Kicsit rosszul érzem magam emiatt... De mit kellett volna tennem?
26L
2018. febr. 28. 22:46
11/12 anonim válasza:
Ba*d meg, ennek most mi értelme van? :)
WTF? :D
12/12 anonim válasza:
de akarsz is valamit tőle, vagy csak "cukiskodsz" a semmire? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!