Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet valahogy kiszedni a Fb chat oldalsávból egy személyt? Mást nem idegesít, hogy új személyeket tesz be?
Nem szeretném, hogy minden egyes nap többször is lássam.. Nem régóta vagyunk ismerősök, konkrétan 1x váltottunk egy mondatot, mikor bejelölt és ennyi, nem beszélünk, a FB meg azóta minden nap az arcomba tolja oldalt..
Mivel plátói érzéseim vannak, bedarált, nagyon szarul érint, hogy ott van és napi x helyet x+y alkalommal eszembe jut.
Másnál is van ilyen?
Messenger/eltávolítás a névlistáról.
A csokimat várom.
Ha messengeren törlöm valahogy, akkor a FB oldal chat sávból is eltűnik?
Mert itt zavar, messengeren nem, mert nem is beszélünk. Csak akkor jár a csoki, a a FB chat sávból tűnik el. :D
áááá, második: Isten vagy! Így eltűnt a chatről úgy is, ha én aktív vagyok ha nem, hogy külön leszedtem.
Köszi mindkettő választ!
Egyébként én most világosodtam meg.
Én azt hittem egészen eddig, hogy a "Chat kikapcsolása néhány ember számára"- az arra jó, hogy ők ENGEM ne lássanak fenn. Végig így használtam, lol. :D
Erre kiderül, hogy pont fordítva: én nem látom őket a chat sávban, de ők látják, hogy ÉN mikor voltam aktív..
Nagyon logikus. :D
"Én azt hittem egészen eddig, hogy a "Chat kikapcsolása néhány ember számára"- az arra jó, hogy ők ENGEM ne lássanak fenn."
Mert arra is való, de akkor te se látod őket a sávban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!