Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobnátok a barátnőtöket azért, mert más nevét mondta szex közben?
Figyelt kérdés
A srác az egyik kollégám, barátnőm állítólagos “ jó barátja “, a nevünk még csak nem is hasonlít.2018. febr. 27. 08:54
12/17 anonim válasza:
Ez nem elfogadható... Menne.
29N
13/17 anonim válasza:
Kidobnám, de előtte eltéveszteném a bejáratot. Véletlenűl én is. Tudom 0%lwsz de elméletben!!jól esne
14/17 anonim válasza:
Ez amúgy mennyire szokványos dolog, nevet óbégatni szex közben? Én már elég sok nővel voltam, de egyik se mondogatta se az én nevemet, se másét. Ennyire béna vagyok, vagy tényleg ritka ez a TOLJAD LACI jellegű kommunikáció szex közben?
16/17 anonim válasza:
Na ezért kell istenem meg jézusomozni szex közben😂
Nekem nagyon zokon esne. Élesben nem próbáltam, hogy mit reagálnék
17/17 anonim válasza:
Párommal szoktam hülyéskedni, hogy "Ó, Feri... Ja bocs, Béla" (egyik sem a neve), de tudja, hogy szórakozás, na meg nyilván nem akkor, mikor bent van és nyomja tövig, hanem előzménynél, ha épp olyan a hangulat.
Olyat hallottam már, hogy valaki az exe nevét mondta a másiknak "véletlenül"... Én még ezzel se b.nék rá, mert ugyanúgy hívták, mint a jelenlegit... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!