Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan kapcsolatod ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan kapcsolatod ami nagyon hirtelen jött? Talán még az előző pároddal is együtt voltál de szerelembe estél a következőbe? Meddig tartott az a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Mindenkinek várom a válaszát aki már járt ilyen cipőben! Nagyon fontos lenne.

Szóval ugye nagyon hirtelen jön ez a szerelembe esés dolog. Vagy hamar lesztek kapcsolatban a megismerkedés után (pl megismerkedtek de egy hónap sem telik el már kapcsolatban vagytok)

Ha volt már veled ilyen meddig tartott az a kapcsolat?

Mi volt a probléma ami miatt szakítottatok?

Melyik fél mondta ki a szakítást?

Olyan van itt esetleg akinek még volt párja és elhagyta az újért?

Nektek meddig tartott az újjal a kapcsolat? Mi miatt ment tönkre?

Köszönöm szépen a rendes válaszokat!!

2018. febr. 26. 12:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az első kapcsolatom nem volt túl fényes több szempontból sem.A vége felé hirtelen megismerkedtem egy sráccal, hatalmas szerelem alakult ki extrém hamar, én 5 nap múlva kidobtam a barátomat, ő pedig a menyasszonyát. 2 évig élni se tudtunk a másik nélkül, aztán szintén viharos és hirtelen szakítás lett belőle, amit utána még 2 évig nyögtem.

Volt még egy semmilyen, állóvíz távkapcsolatom, azalatt beleszerettem szép lassan egy munkatársamba, néhány hónap múlva szakítottam vele és a munkatársam ma már a férjem :)

2018. febr. 26. 21:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem voltam már együtt féléve, de nem is ismerkedtem, még úgy éreztem, nem lenne teljesen jó.

Reggeltem a chat.hu-ra, nem ismerkedési, hanem a hobbimhoz kapcsolódóan (írás).

Aztán rámírt egy srác, beszélgetni kezdtünk. Nagyon szimpatikus volt, nemsokkal rá találkoztunk, de a randi-idő olyan gyorsan eltelt, így nála aludtam.

Még csók sem volt, ellenben hajnalig beszélgettünk, zenét hallgattunk, gyümölcsöt ettünk.

Kicsit több mint négy hónapja jártunk, mikor úgy döntöttünk, összeköltözünk.

Több, mint egy éve ennek, de sosem voltam ilyen boldog, mint vele - ő sem -, és tudjuk, hogy egymás mellett szeretnénk megöregedni :)

Rózsaszín köd szinte nem is volt, fellángolás, vagy ilyesmi, egyszerűen csak gyorsan jöttek egymás után a dolgok.

Az exemmel 8 hónap együttélés után már azon gondolkoztam, lassan szakítanom kéne, mert nem volt jó, a párommal meg: "még annyi mindent meg kell tapasztalnunk, át kell élnünk együtt".

2018. febr. 26. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!