Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megijesztettem azzal, hogy megadtam a számom?
Csupán BARÁTI levelezés folyt köztünk már két hónapja. (neki akkor volt barátnője, bár említette, hogy nem nagyon működik közöttük és talán szakítás lesz)
Egyre hosszabb "regényeket" írtunk egymásnak, látszólag élveztük ezeket a levélváltásokat, mindig volt téma, sokszor kölcsönösen adtunk egymásnak párkapcsolati tanácsokat. Aztán arra gondoltam, ha ennyit beszélünk folytassuk viberen. Nem volt ezzel hátsó szándékom, tiszteletben tartottam, hogy kapcsolatban él, még az esetem sem volt. Megadtam a számom és azóta köddévált. (ő 27F)
Kicsit szarul esik.
Írásából ítélve nem tűnt valami félénknek. Nem értem :(
Említette, hogy talán szakít. Tehát az is kilőve, hogy érzelmeket kezdett táplálni és félt, hogy rámegy a kapcsolata, nem?
Vagy a szakítás szöveg csak mese volt és mikor megadtad a számod,a csaja észrevette, baromi nagy balhé lett belőle otthon és a gyerek fülét-farkát behúzva tért vissza a régi kerékvágásba.
Vagy nem.
De ki tudja, számtalan oka lehet, hogy lelépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!